Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Учасники проекту готують спільні концертні номери


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Учасники проекту готують спільні концертні номери16 травня 2010 Їх залишилося лише семеро – це майже третина усіх конкурсантів, що були відібрані на самому початку для участі у "Суперзірці". Найбільш талановиті та працьовиті продовжують свою боротьбу за перемогу в шоу та готують для глядачів нові цікаві сюрпризи.

    Наступного вівторка, окрім сольних виступів учасників проекту, на публіку чекають їх спільні шоу-номери. Вєра Варламова та Дмитро Гарбуз відкриють концерт ліричною композицією, в якій змішалися кохання та біль від розлуки.

    "Дмитро – сильний вокаліст, і мені приємно працювати з ним у парі, - говорить дівчина. – Нам трохи проблематично знайти точки дотику, бо пісня романтична, і має бути якась взаємодія на сцені. Важко налаштовуватися на спів з кимось як вокально, так і емоційно. Це пов’язано, в першу чергу, з тим, що кожен з нас ще не настільки професіонал, аби нести відповідальність не тільки за власний виступ, але й за людину, що стоїть поруч. Та я впевнена, що ще кілька репетицій, і ми покажемо справжній клас!".

    Спільна композиція дісталася сусідам по кімнаті Назару та Роману Kozak’у. Хлопці просто в захваті від вибору музичного продюсера. "Пісня дуже класна, в ній гарні слова, - говорить Назар. – З Ромком ми чудово знаходимо спільну мову, тому і вийти разом на сцену в одному номері – взагалі не проблема".

    Суперзірка. Учасники проекту готують спільні концертні номери


    Тієї ж думки і Роман Kozak: незважаючи на розбіжності у манері виконання, хлопці сумлінно виконують вказівки педагога з вокалу та дослухаються один до одного. Крім того, за задумом режисера-постановника, у Роми і Назара буде одна дівчина на двох. Як вони поділять її на сцені, глядачі побачать лише у прямому ефірі.

    Також в концертній програмі заплановане жіноче тріо, до складу якого увійшли Вікторія Корженок, Діляра та Анаіт. Відповідно до тематики ефіру, дівчатам дісталася пісня з кінофільму "Жінка, яка співає", головну роль в якому зіграла Алла Пугачова.

    "Пісня чудова, - діляться конкурсантки. – Переспівати Примадонну не входить у наші плани, бо нас троє, і виконувати цей відомий хіт ми будемо у власній манері. Трохи змінили мелодику пісні, тому вона прозвучить зі сцени у більш сучасній обробці. Що ж стосується тексту, то він є настільки актуальним, що ми не вигадували нічого нового".

    Окрім вищеназваних виступів, як завжди, учасники проекту вийдуть на сцену з сольними номерами. Під час прямого ефіру у вівторок прозвучать улюблені саундтреки до вітчизняних та іноземних фільмів у виконанні "суперзірок". Не пропустіть!


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Учасники проекту готують спільні концертні номери

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.