Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Анаіт: мені зараз дуже важко, проте я готова йти до кінця!


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Анаіт: мені зараз дуже важко, проте я готова йти до кінця!14 травня 2010 Чим займаються колишні учасники проекту, потрапляючи додому, та наскільки важко знову адаптуватися до життя з конкурсантами, розповіла Анаіт. Дівчина була відсутня у шоу лише три тижні, але за цей час змінилися не тільки обставини, але й оточуючі люди.

    Що ти зробила в першу чергу, коли вибула з проекту та поїхала з гуртожитку?

    - Повернулася додому в Павлоград і перші дні взагалі нічим не займалася. Я настільки втомилася, що тільки спала, їла смачненьке і набиралася сил. Найбільшим подарунком для мене була постійна присутність мами поруч. Востаннє ми бачилися на Новий рік, і я дуже за нею скучила. Побачила свою племінницю: вона так виросла, вже почала розмовляти! Підтримка рідних була для мене в цей період найкращими ліками від усіх депресивних думок.

    Суперзірка. Анаіт: мені зараз дуже важко, проте я готова йти до кінця!


    Сумувала за сценою?

    - Безумовно, мені не вистачало і виступів, і режисерських постановок. Проте я виходила на сцену у своєму місті: брала участь у святкових концертах на 1 та 9 травня. Мене так гарно приймали, незнайомі люди підтримували добрими словами, робили компліменти!

    Якою була твоя перша реакція на пропозицію повернутися до "Суперзірки"?

    - Я взагалі не очікувала, що так може бути! Тільки повернулася додому, розклала усі речі, знову почала ходити до університету. Мені подзвонили на парі та сказали приїхати на репетиційну базу, не уточнюючи, навіщо. Я відпросилася у викладача і поїхала. Вже потім, коли мені запропонували заспівати в номінації, я була в шоці. З одного боку, це великий ризик: я вчила пісню і готувала номер за кілька годин, тому мої шанси залишитися у проекті були невисокі. З іншого – не скористатися такою можливістю я просто не могла!

    Коли ти перетворилася з учасника шоу на глядача, хто був твоїм фаворитом з діючих фіналістів?

    - Я вболівала за всіх, і мені дуже важко когось виділити. Залишилися усі, з ким я найбільше здружилася тут. Під час минулих ефірів, навіть, відправляла sms. Не скажу за кого, але це були і хлопець, і дівчина. Керувалася принципом найкращого виступу: хто мені найбільше сподобався в даному концерті, за того і голосувала.

    Чи роздумувала ти над піснями, які могла б виконати в рамках "Суперзірки", але не встигла?

    - Так, я дуже шкодувала, що не заспівала хіт Шакіри "Objection". Сиділа вдома і думала: хоча б ще цю пісню і все, можна було йти зі спокійною душею. Зараз в нас тематичні ефіри, але я все одно ще сподіваюся вийти з цією піснею на сцену "Суперзірки". Можливо, на гала-концерті.

    Як змінилося відношення учасників проекту до тебе після повернення?

    - Я дуже люблю хлопців та дівчат, проте зараз трохи важко знову знаходити з ними спільну мову. Я розумію, що це таке – повернення учасника. Я уявляю, що відбувається у них всередині, і мені так само боляче. Але артист – це така професія, в якій друзів не буває. Зараз я відчуваю себе так, ніби завинила перед ними. Не знаю, як підійти, що сказати, ком у горлі стоїть… Та я ж не ходила і не просила повернути мене у шоу, тому для мене сьогоднішній розвиток подій – такий самий шок, як і для них. Мені дуже хочеться бути ближчою до кожного з них, проте усі розуміють, що між нами є боротьба, конкуренція, а тому просто дружити, доки не закінчиться проект, майже неможливо. Я мрію про те, що після "Суперзірки" ми зберемося усі разом, наговоримося досхочу, і тоді усі будуть щирі, дружні та відкриті, як це було в перші дні на проекті.

    Якщо ти переможеш у шоу, які будуть твої подальші кроки?

    - Як би банально це не звучало, але я планую на виграні гроші купити квартиру, щоб до мене в Київ переїхала моя мама. Проте це не означає, що я не буду розвиватися в творчому напрямі. На даний момент в мене є 8 пісень, ще трохи – і можна випускати повноцінний альбом. Все одно тих грошей, які хтось з нас отримає в цьому шоу, недостатньо для того, аби зі старту відразу стати зіркою. Тому як ця нагода випаде мені, я вкладу гроші у нерухомість, а у шоу-бізнес буду пробиватися своїми силами.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Анаіт: мені зараз дуже важко, проте я готова йти до кінця!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.