Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. "Суперзірку" покинув Нікіфоров, але до шоу повернулася Анаіт


    1 июня 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. "Суперзірку" покинув Нікіфоров, але до шоу повернулася Анаіт13 травня 2010 Телевізійний проект "Суперзірка" не припиняє дивувати публіку несподіванками: замість Юлії Ланської, яка добровільно пішла з шоу, продовжувати боротьбу за мільйон буде Анаіт. А останній ефір став роковим для Олега Юрійовича Нікіфорова, адже саме за його виступ проголосувала найменша кількість глядачів.

    Фіналісти та номінанти проекту мали змішані почуття. З одного боку, вони щиро раділи поверненню Анаіт, з іншого – довелося прощатися ще з одним учасником, що повертається додому. Сам Олег Нікіфоров не дуже засмутився, дізнавшись рішення публіки.

    "Я багато показав на цьому проекті, - говорить екс-конкурсант. – Тепер нарешті в мене є час та можливість зайнятися справжнім мистецтвом. Є велике бажання розвиватися у творчому напрямку, і я обов’язково ще себе реалізую. Що стосується усього іншого, то хтось може радіти, інші, можливо, сумуватимуть. Я пройшов досить довгий шлях на "Суперзірці" і не шкодую про жоден день, що я тут провів".

    Суперзірка. "Суперзірку" покинув Нікіфоров, але до шоу повернулася Анаіт


    Незважаючи на те, що Олега кожного разу називали в числі можливих номінантів його колеги по проекту, вони все одно засмутилися, що Нікіфоров має покинути шоу. "Не можна сказати, що ми його не любили, - зізнається Вєра Варламова. – Олег за своєю сутністю безпосередній та відкритий як мала дитина. Можливо, ми не були надто близькі у спілкуванні, але нам буде не вистачати його настанов і розмірковувань вголос. Проте я дуже рада, що він нарешті повернеться до своєї родини. Впевнена, йому не вистачало спілкування з дружиною і дітьми, і зараз він якомога більше часу проводитиме з ними".

    Зовсім інші емоції переповнювали Анаіт. Ще вчора – колишня учасниця проекту, відсьогодні – повноправна фіналістка. "Безумовно, я шокована усім, що відбувається, - говорить Анаіт. – Вчора я не додивилася ефір до кінця, тому не дуже в курсі ситуації навколо Юлі Ланської. Це її вибір, і я не думаю, що маю право його коментувати. Що стосується особисто мене, то я впевнена, що ми самі будуємо свій життєвий шлях. Я дуже вдячна долі за цей другий шанс і буду працювати на повній віддачі, аби виправдати сподівання, покладені на мене організаторами та глядачами, які за мене проголосували".

    Хоча Анаіт була відсутня три тижні, її бойовий дух залишився на тому самому високому рівні. Дівчина готова вступити у жорстку боротьбу за перемогу в "Суперзірці", і конкурсанти вже зараз бачать у ній гідну суперницю. І не дарма, адже конкурсантка встигла відпочити та має зараз більше сил та наснаги, аби готуватися до концертів максимально якісно.


    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. "Суперзірку" покинув Нікіфоров, але до шоу повернулася Анаіт

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.