Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суперзірка. Юрій Зільберман навів порядок у гуртожитку


    31 мая 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Суперзірка. Юрій Зільберман навів порядок у гуртожитку09 травня 2010 До учасників проекту "Суперзірка" у гості часто заходять не тільки родичі та друзі, але й люди, що мають пряме відношення до шоу. Цього разу з неочікуваним візитом завітав член журі Юрій Абрамович Зільберман, що застав конкурсантів заспаними та зовсім розслабленими.

    На приїзд високоповажної особи не очікував ніхто. Саме тому в той момент, як Юрій Зільберман зайшов до гуртожитку, хлопці та дівчата різко розбіглися по кімнатах… прибирати. Зважаючи на щільний графік та велику кількість роботи, пов’язаної з підготовкою до концертів, у "суперзірок" залишається обмаль вільного часу. І, як усі інші, вони навряд чи з радістю присвятять його наведенню порядку.

    Суперзірка. Юрій Зільберман навів порядок у гуртожитку


    Перша кімната, до якої завітав Юрій Абрамович, виявилася місцем проживання Назара та Роми Kozak’a. Втім, не встиг член журі й кроку ступити за поріг, як відразу повернувся назад до коридору – в приміщенні був такий безлад, що пройти, не наступивши на якусь річ з гардеробу хлопців, було просто неможливо.

    Трохи оптимістичніше все виглядало у дівчат: застелені ліжка та одяг, що висить у шафі, а не розкиданий по підлозі. Єдине, що засмутило Зільбермана в кімнаті Юлі Ланської та Діляри – різні прикраси, аксесуари те предмети косметики, що лежали на фортепіано.

    "Я добре розумію, що таке творчий безлад, - посміхається Юрій Абрамович. – І, як творчі люди, наші учасники не повинні жити у стерильному порядку. Проте хаос, який я тут побачив, переходить усі межі дозволеного. Артист повинен працювати у чистому та прибраному місці, тоді й не буде проблем ані з натхненням, ані з працездатністю".

    Аби реабілітуватися в очах поважного члена журі, конкурсанти взялися за генеральне прибирання. Юля Ланська підмітала підлогу, Діляра її мила, Вєра Варламова та Віка Корженок наводили лад на кухні. Хлопцям дісталася брудна робота: миття туалетів та раковин. Проте ніхто не скаржився – більш того, за роботу "суперзірки" взялися з великим ентузіазмом.

    Похваливши конкурсантів та давши їм кілька корисних порад стосовно наступного ефіру, Юрій Зільберман повернувся до своєї роботи. А в гуртожитку чисто було зовсім недовго. І тільки Вікторія Корженок мила за всіма посуд, підтримуючи уявний затишок на спільній кухні. Цікаво, хто з членів журі наступним погодиться приїхати виховувати учасників проекту?



    Слідкуй за перебігом подій проекту "Суперзірка" в офіційних групах ВКонтакте та Facebook.

    Суперзірка. Юрій Зільберман навів порядок у гуртожитку

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.