Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Шустер відповів Ганні Герман на її репліку про «сто Савіків»


    22 мая 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Ведучий ток-шоу «Шустер live» Савік Шустер під час ефіру програми 21 травня прокоментував заяву глави Адміністрації президента Ганни Герман про те, що популярні шоу мають вести українські журналісти.

    «Я вважав завжди, що ми працюємо у відкритій професії, і я належу до ментальності "Репортерів без кордонів"», - сказав він.

    І заявив: «Політик ніколи не повинен собі дозволяти говорити "популярні програми". Популярні програми робимо ми, і вирішує глядач».

    Далі, коментуючи заяву пані Герман, журналіст зазначив: «Якщо у вас в країні один канал, і цей канал контролює правляча партія, то тоді ви вирішуєте, де популярні програми, тому що у глядача вибору немає».

    «Мені не сподобалося те, що сказала Ганна Герман, - цитує слова ведучого інтернет-видання "Українська правда". - Там є елемент ось такого...у нас в програмі це прозвучало, хтось із Партії регіонів сказав: "нацики"».

    Як повідомляла ТК, раніше Ганна Герман в ефірі ТРК «Україна» заявила,що найпопулярніші політичні ток-шоу мають вести українські журналісти.

    «Те, що в нас живе той імперський комплекс, що "все, что с Москвы - все хорошее, а все, что наше - плохое" - це погано. Ми маємо в Україні сто таких Савіків», - наголосила вона.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.