Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Футбольний проект Савіка Шустера і НТКУ буде виходити за рахунок спонсорських коштів


    14 мая 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Новий спільний проект Першого Національного та "Савік Шустер Студії", присвячений Чемпіонату світу з футболу, буде складатися з прямих ефірів, обговорення до і після початку матчів, підведення підсумків дня та всебічного аналізу всіх матчів, інформації про події довкола Чемпіонату. Його назва - "Африканські пристрасті". Савік Шустер виступить у ролі провідного експерта на кожному ефірі. Про це було повідомлено на прес-конференції сьогодні, 13 травня.

    Крім нього, ведучими прямих ефірів стануть Василіса Фролова, Петро Мага. Коментаторами футбольних поєдинків будуть Василь Полотай і Володимир Тимошенко (обидва - з Першого Національного), а також ще два-три запрошених з інших телеканалів спортивних коментаторів, з якими зараз тривають переговори.

    Савік Шустер прокоментував, що ідея програми належить гендиректору НТКУ Єгору Бенкендорфу, який і звернувся до "Савік Шустер Студії". "Ми домовились не залучати державних коштів і намагаємось працювати через спонсорів", - сказав він.

    Як стало відомо, спонсори у проекту вже є, і один з них - пивний виробник, два інші поки що не розголошуються. Контракти з ними в процесі підписання.

    Програма буде щоденною і триватиме протягом Чемпіонату з футболу в ПАР, з 11 червня по 11 липня 2010 року.

    Нагадаємо, Савік Шустер відкрив компанію Савік Шустер Студія в липні 2009 року післе розриву з колишніми акціонерами, ISTIL. У продакшена є власна студія.

    До цього, окрім політичних шоу на українських каналах, Савік Шустер також був ведучим футбольної програми на каналі ICTV "Третій тайм" (в 2007 році).

    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.