Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТКУ знову запрошує Тимошенко і Герман у «Точку зору»


    7 мая 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна телекомпанія України вдруге запрошує лідера БЮТ Юлію Тимошенко для участі в ток-шоу «Точка зору». Відповідний лист за підписом генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа надісланий до запрошеної.

    «У відповідь на ваші неодноразові заяви щодо утисків свободи слова в Україні з боку нової влади Національна телекомпанія України знову запрошує вас взяти участь в суспільно-політичному ток-шоу "Точка зору з Юрієм Громницьким"», - йдеться в запрошенні.

    Програма має вийти в прямому ефірі Першого національного 16 травня о 20:30, тривалість ток-шоу - 30 хвилин.

    «Керуючись засадами журналістської етики, НТКУ залишає за собою право самостійно визначити інших учасників ефіру», - уточнено в листі.

    Також на «Точку зору» запрошено заступника глави Адміністрації Президента Ганну Герман. «Канал запросив до дискусії і мене, і я готова до розмови з представницею опозиції, якщо тільки Юлія Володимирівна не боїться непідготовлених запитань і чесної дискусії», - цитує прес-служба Адміністрації Президента Ганну Герман.

    Прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока повідомила ТК, що про запрошення дізналася з «Телекритики». «Близько 18.00 мені зателефонували з приймальні Єгора Бенкендорфа, спитали номер факсу і надіслали запрошення», - уточнила вона (з Мариною Сорокою ТК спілкувалася о 20.00).

    Марина Сорока подякувала НТКУ за запрошення. Водночас, за її словами, Юлія Тимошенко вважає, що зараз країні потрібна серйозна дискусія, а не політична балаканина. «Юлія Володимирівна готова до дискусії з Миколою Азаровим, з Віктором Януковичем у будь-який час. На дискусію з Ганною Герман, залежно від теми, БЮТ готовий направити свого представника», - зазначила вона.

    Прес-секретар Юлії Тимошенко пропонує НТКУ запросити на ефір з Ганною Герман Олега Ляшка, який прибув у студію минулого разу. При цьому БЮТ очікує, щоб підтвердження на дискусію з Ляшком дала і Герман.

    «А взагалі дивно, що свобода слова на Першому каналі іде в навантаженні з Ганною Герман», - насамкінець додала Марина Сорока.

    Як повідомляла ТК, раніше прес-служба НТКУ анонсувала, що 25 квітня участь у програмі «Точка зору» на Першому національному візьмуть Ганна Герман і Юлія Тимошенко. Згодом ведучий Юрій Громницький уточнив ТК, що свою участь підтвердила лише пані Герман.

    Прес-секретар лідера БЮТ Марина Сорока інформацію прес-служби НТКУ назвала провокацією. За її словами, відразу після запрошення вона відповіла, що замість Тимошенко до студії готовий прийти депутат Олег Ляшко. Тимошенко ж готова дебатувати з Януковичем, а не з Герман, яка не досягла її рівня. Олег Ляшко прибув до студії і готувався до дискусії, але протягом останньої години перед початком ефіру тему програми змінили. Ганна Герман, яка приїхала на НТКУ і дізналася про відсутність Тимошенко, «повернулася і пішла».

    У результаті в ефір вийшла в програма в запису, учасниками якої були керівник Центру політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко та президент Центру соціальних досліджень «Софія» і директор Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв.

    Прес-служба НТКУ висловила жаль через скасований ефір, а Юрій Громницький у коментарі ТК закликав усі політичні сили припинити маніпуляції довкола «Точки зору».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.