Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Новини» на Першому називатимуться «Підсумки дня» та «Підсумки тижня»


    5 мая 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    «Новини» на Першому тепер називатимуться «Підсумки дня» (щоденний випуск) та «Підсумки тижня» (підсумковий тижневик у неділю).

    «Якщо новини без імені, то їх важко розкручувати і тим самим приваблювати на канал нову аудиторію», - так прокоментував брендингове рішення НТКУ генеральний директор компанії Єгор Бенкендорф.

    Як розказав ТК заступник генерального директора Олександр Пантелеймонов, новини з оновленою назвою та графікою стартують після свят, орієнтовно 10 чи 11 травня.

    «З одного боку можна було скласти перелік слів і з них обирати назву: "Новини", "Події", "День", "40 хвилин" тощо. Але ми пішли іншим шляхом і розклали поняття новин на атрибутивні складові: об'єктивність, неупередженість, нова інформація, один ведучий у студії, нова графіка, підсумковий випуск. Ми обрали 15-20 таких складових і почали обирати ті слова, які б найточніше відповідали якомога більшій частині цього переліку. Вважаю, що вибрали найоптимальніший варіант. Ми провели процедуру узгодження з нашим юридичним департаментом, і виявилось, що ця назва не належить нікому. І ми юридично оформлюватимемо цю назву за нашим каналом», - пояснив він.

    Також, за словами Пантелеймонова, завершується робота над підсумковим випуском новин, однак, ведучих підсумкового проекту поки не визначено.

    «Ми виходимо з того, що на каналі є величезна кількість талановитих професіоналів, людей з величезним досвідом та розумінням телебачення, ми намагатимемось задіяти саме їх», - зазначив Олександр Пантелеймонов.

    За інформацією ТК, «Підсумки тижня» мають стартувати у неділю за тиждень.

    Також новинна програма змінить оформлення. Автором ідеї нової графіки є генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.