Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Павло Табаков: «Якщо «Орфей» виграє мільйон, вкладемо гроші у «розкрутку»


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Павло Табаков: «Якщо «Орфей» виграє мільйон, вкладемо гроші у «розкрутку»Увечері п’ятниці, 16 квітня, стане відомо, чи вийдуть хлопці у фінал, а відтак – чи продовжать боротьбу за омріяний мільйон гривень? Їхня доля – у руках телеглядачів, які голосуватимуть під час прямого ефіру. На розсуд меломанів акапельний колектив запропонує незвичні попурі із найвідоміших арій зі знаменитого французького мюзиклу Notre Dame de Paris.

    Путівку у півфінал шоу голосисті парубки виспівали, підкоривши глядачів і зіркове журі проекту у складі Ігоря Кондратюка, Влада Ями та Слави Фролової оригінальною композицією «Ангели і демони». В акапельному виконанні «орфеїв», одягнених в ряси монахів, меломани розчули нотки з хітів Майкла Джексона, груп Queen та Era... Влад Яма був здивований: «Такого Україна ще не чула!».

    В «Україна має талант!-2» «Орфей» бере участь у такому складі: Вадим Сухий (бас), Семен Пігура (бас), Андрій Хавунка (баритон), Петро Петрик (баритон), Петро Кукуруза (тенор), Роман Федорів (тенор), Любомир Кончаківський (тенор) і Павло Табаков (тенор).

    Табаков відспівав в «Орфеї» сім років, та кілька років тому, перемігши у телепроекті «Шанс», покинув гурт заради сольної кар’єри. А зараз тимчасово повернувся до складу формації – і в її назві з’явилася приставка «+».

    - Спробувати себе у шоу «Україна має талант!» «Орфей+» вирішив тому, що за десять років свого існування колектив набув більшої популярності у Голландії, Франції, Англії, Італії, аніж у рідній Україні.., – розповідав Павло Табаков «ВЗ». – Пора вокальний талант гурту показати й Україні!

    - Що залишається поза ефірами проекту «Україна має талант!»?

    - За кулісами шоу – справжній феєрверк талантів. Є на що подивитися! На деякі таланти дивишся із роззявленим ротом. Мене найбільше захоплюють силачі та артисти пародійного жанру. Вражають і деякі вокалісти, зокрема діти, які підкуповують своєю безпосередністю. «Родзинка» проекту у тому, що він охоплює усі можливі жанри. Якщо в інших телешоу лише співають, то тут ще й танцюють, малюють, показують акробатичний, акторський талант... Тому «Україна має талант!» на заздрість іншим каналам і збирає на СТБ найбільшу глядацьку аудиторію.

    - Чому на кастинги цього проекту приходить так багато диваків?

    - Диваки вірять у свій талант. Цю віру їм привили їхні батьки. Якщо людині постійно говорити про те, що вона – талановита, їй важко адекватно оцінити себе. Дивацьким хітом цього сезону стала одна дівчинка, яка на кастингу продовжувала співати, не звертаючи уваги на те, що судді сказали їй три «Ні!». Мені запам’яталася група «Волосы» – типовий одеський проект. Телеглядачі дивляться кастинги «Україна має талант!» завдяки цим «чудикам», які видають таке, що «Камеді Клаб» і «Квартал 95» сховаються. Змагання справжніх талантів розпочинається уже із півфіналу.

    - Якщо «Орфей+» виграє мільйон гривень...

    - Якщо таке щастя впаде на наші голови, як творчий натхненник колективу наполягатиму, щоб усю суму хлопці вкладали у творчість і «розкрутку».


    Павло Табаков: «Якщо «Орфей» виграє мільйон, вкладемо гроші у «розкрутку»

    Источник: Телеканал «СТБ»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.