Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Гарбуз створить шоу тіней, а Kozak заграє на скрипці


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Гарбуз створить шоу тіней, а Kozak заграє на скрипціТаланти «суперзірок» не обмежуються лише співом. Так, Дмитро Гарбуз пише музику до реклам, створює власні пісні та вже встиг попрацювати у співавторстві з колегою по проекту. В свою чергу, Роман Kozak знає декілька іноземних мов і віртуозно володіє грою на скрипці, що він продемонструє глядачам вже сьогодні.

    Обидва учасники виконають цього вечора англомовні хіти, знайомі кожному пересічному жителю України. Дмитрові нарешті випала нагода заспівати драйвову рокову композицію, в якій можна і покричати, і стійкою мікрофонною погупати.

    «В оригіналі у соліста групи, що виконує цю пісню голос, трохи вищий за мій, - розповідає Гарбуз. – Через це було важко зрозуміти, як я маю заспівати цю композицію, адже вона кардинальним чином відрізнятиметься від звичного слухачам треку. Проте з іншого боку, я задоволений, що маю змогу експериментувати. Адже виконувати те, що й так гарно вдається, - зовсім нецікаво і гальмує розвиток артиста».

    «Суперзірка». Гарбуз створить шоу тіней, а Kozak заграє на скрипці


    Дмитро, якого члени журі не раз звинувачували у старомодності та консерватизмі, сьогодні здивує усіх своїм зовнішнім виглядом. Стиліст і дизайнер Христина Бобкова підібрала йому ультрамодні джинси, які наважиться одягти не кожний. Проте відкритий до змін Гарбуз готовий вийти на сцену будь у чому, аби тільки побачити публіку та заспівати для неї.

    Яскраво виглядатиме у своєму виступі також Роман Kozak. Хлопця вдягли настільки сміливо, що вражений був не тільки він, а й режисери-постановники шоу. Проте вважаючи на те, в чому вийде на сцену балет у номері Романа, його вбрання ідеально пасує до загальної концепції.

    «Черниці, стриптизери і канкан, - так описує свій сценічний номер Kozak. – Доки я співатиму, позаду мене буде відбуватися настільки смішне дійство, що я боюся ненароком обернутися і відволіктися від своєї задачі. Я грав у КВК і навчився «не розколюватися» на сцені, проте я вже уявляю костюми моєї підтанцьовки».

    Крім того, Роман заграє на скрипці, і все це відбуватиметься наживо! Не пропустіть сьогоднішній концерт проекту «Суперзірка» о 20:00 на телеканалі 1+1.


    «Суперзірка». Гарбуз створить шоу тіней, а Kozak заграє на скрипці

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.