Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Вікторія Корженок навчилася „брудних танців”


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Вікторія Корженок навчилася „брудних танців”Мрії учасників проекту продовжують втілюватися в життя. Цього разу прийшла черга Вікторії Корженок, яку навчив танцювати сальсу сам Амадор Лопес, а поради щодо здорового способу життя дала олімпійська чемпіонка Ганна Безсонова.

    З цією конкурсанткою кожного концерту відбуваються неймовірні метаморфози. Вона змінюється ззовні і зсередини, стає розкутішою та більш жіночною. Аби не відставати від своїх молодших конкуренток, Вікторії доводиться багато працювати над собою. Останнім часом вона захопилася фізичними вправами і шукає для себе найкращий вид спорту. Разом з Юлією Ланською Віка провела майже цілий день у спортклубі "П'ятий елемент", працюючи над собою. У цьому дівчатам допомагали Ганна Безсонова і професійний тренер клубу Світлана.

    Дівчатам належало перевірити свої сили на полі для великого тенісу, на силових тренажерах, у залі для степ аеробіки, і навіть в рукопашному бою. Незважаючи на статус новачків у великому спорті, вони трималися добре і виконували всі вказівки тренера з максимальною віддачею.

    Вікторії дуже сподобалися силові вправи на тренажерах. Знімальній групі буквально доводилося відтягувати її за вуха. А бідний манекен у залі для занять рукопашним боєм був сильно уражений серіями точних ударів ліктями і колінами. Очевидно, що за час проекту Віка вже досягла великого прогресу і на сцені і за її межами. Чого коштував її тріумфальний стрибок з парашутом у день її народження! "Раніше я навіть не могла уявити, що я здатна і на таке, - дивується Віка. - Я спробувала себе у різних заняттях. Цього тижня брала уроки бойових мистецтв, навчилася грати у великий теніс, та найбільше мені сподобалася робота у спортзалі. Різноманітні тренажери настільки мене захоплюють, що я готова бігати на них та качати м’язи кілька годин поспіль”.

    Проте надто захоплюватися подібними вправами не радить Вікторії олімпійська чемпіонка Ганна Безсонова. „Важливими є не тільки разові навантаження, а й регулярність вправ, - розповіла "суперзірці” відома спортсменка. – Починай день з ранкової зарядки, а увесь обсяг тренувань краще перенести на ту частину доби, коли відчуваєш найвищий енергійний тонус”.

    Корженок пообіцяла прислухатися до усіх професійних порад. Та не тільки спортом живе конкурсантка: однією з її пристрастей є також латиноамериканські танці. І Вікторії дійсно пощастило - майстер-клас із сальси для неї провів хореограф танцювальних проектів телеканалу "1+1" Амадор Лопес.

    «Суперзірка». Вікторія Корженок навчилася „брудних танців”


    „Він позбавляв мене різких рухів, вчив плавності та граціозності, - захоплено ділиться Вікторія. – А коли ми танцювали у парі, і мені необхідно було закрити очі, я відчула себе головною героїнею фільму „Брудні танці”. Це просто неймовірні емоції!”.

    Свої нові танцювальні вміння „суперзірка” вже встигла продемонструвати на одній з вечірок у столичному клубі. А чого навчилася за цей тиждень Вікторія Корженок, глядач побачить вже у вівторок.

    Тим часом Юля разом з Анею Безсоновою займалася аеробікою в залі по сусідству. Почавши з простих вправ, вони нарощували темп і переходили до більш складних вправ на степері. Юля була на висоті і демонструвала хороші здібності, швидко схоплюючи і правильно повторюючи всі вправи. Звичайно, аеробіка не передбачає великих навантажень, але вимагає хорошої координації і витривалості.

    Наприкінці дня, незважаючи на втому і голод, дівчата виглядали задоволеними. Тому що вони знають – важко у навчанні, легко в бою.

    На прощання Віка і Юля пообіцяли запам'ятати всі вправи, яких їх навчили, і повторювати їх щодня. "Ми змінили свою думку щодо занять спортом. Якщо раніше ми, чесно кажучи, не приділяли достатньої уваги тренуванням, то тепер це в минулому. Кожен день, починаючи з завтрашнього дня, ми будемо активно займатися і до кінця проекту ми станемо ще й справжніми спортсменками," - сказали дівчата. Що ж, подивимося, час у них ще є.


    «Суперзірка». Вікторія Корженок навчилася „брудних танців”

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.