Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Аліса Стрига стала кінозіркою


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Аліса Стрига стала кінозіркоюНаймолодша учасниця проекту Аліса Стрига втілила у життя свою мрію та зіграла епізодичну роль у серіалі. Заради цього їй довелося не тільки посміхнутися головному режисерові, а й виконати декілька завдань.

    Дівчині часто говорять про її схожість з відомою голлівудською акторкою Сандрою Балок. Отож, Аліса вирішила довести, що може й сама грати у кіно. Така нагода їй випала на знімальному майданчику серіалу „Світ Соні”, де якраз шукали виконавицю епізодичної ролі.

    „Я почала відразу діяти напряму та пішла до головного режисера, - розповідає Аліса. – Вмовляла його взяти мене на роль і за красиві очі, і просто заради втілення моєї заповітної мрії. Та він не піддавався на вмовляння і влаштував мені справжні випробування: я й пісні співала, і вірші читала”.

    «Суперзірка». Аліса Стрига стала кінозіркою


    Отримавши згоду найважливішої на майданчику людини, Стрига взялася за роль та дивилася, як записуються інші серії серіалу. Дочекавшись свого епізоду, Аліса відразу пішла до кадру. „Мені необхідно було сказати всього лише одну фразу, - посміхається дівчина. – Проте не буває маленьких ролей, бувають малі актори. Я дуже задоволена своїм кінодебютом. Хто знає, можливо, якийсь іменитий режисер побачить мене у нашому шоу та запросить на головну роль до свого фільму”.

    В свою чергу, головний режисер серіалу „Світ Соні” залишився задоволений роботою Аліси. „Камера тебе любить, - звернувся він до дівчини. – Проте ти повинна розуміти, що аби стати професіоналом у цій справі, необхідно дуже багато працювати. І не завжди вірити тому, що бачиш з телевізійного екрану. В тебе є гарні задатки, розвивай їх, і все вийде!”.

    Окрилена успіхом Аліса вирішила, що на даний момент участь у „Суперзірці” для неї на першому місці. Проте, якщо вона не виграє мільйон, то обов’язково піде на акторські курси та буде надалі пробувати себе у кіномистецтві.


    «Суперзірка». Аліса Стрига стала кінозіркою

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.