Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    „Суперзірки” влаштували день самоврядування


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    „Суперзірки” влаштували день самоврядуванняУчасники проекту проявляють свою самостійність лише на сцені, адже у повсякденному житті усі побутові проблеми за них вирішують організатори шоу. „Суперзірки” вирішили змінити ситуацію і свій вихідний проголосили днем самоврядування.

    Окрім того, що кожен з конкурсантів поприбирав у власній кімнаті, спільними зусиллями вони перемили увесь посуд та винесли купу сміття з кухні. І не дарма - у планах було приготування обіду в найкращих домашніх традиціях. За кулінарію взялися усі без виключення: Назар чистив овочі, Вєра Варламова їх різала, а Діляра керувала процесом.

    Український борщ, смажена картопля та м’ясо, салати зі свіжих овочів – такі страви складають раціон майбутніх артистів. „Молодці – всі ті, хто їли, готувати може кожен!” –жартівливими словами подякував Денис Федотов своїм колегам, що забезпечили інших смачним обідом. Та й сам не залишився у боргу.

    „Суперзірки” влаштували день самоврядування


    „Я готовий вимити увесь посуд, - сказав Денис і взявся за корисну справу. – На жаль, я проспав майже увесь кулінарний процес, проте хочеться приєднатися до спільної справи, тому зроблю свій внесок хоча б таким чином. Хоча насправді мити посуд я ненавиджу”.

    Разом учасники проекту збираються досить рідко, адже в кожного з них є заняття вокалом, зйомки та примірки. Ось і цього разу за одним столом зустрілися не всі „суперзірки”. Проте ті, хто був відсутній, все одно мали нагоду спробувати власноруч приготовану їжу, адже турботливі друзі залишили їм їх порції.

    „Нарешті я відчув себе на проекті як вдома, - ділиться Назар. – Смачна їжа, розмови не про роботу, дружні посмішки. Цього не вистачає у колективі, адже постійно кожний зайнятий своїми справами. І в нас майже не залишається часу на звичайне спілкування. Крім того, всі були ситі, задоволені, а тому – якісь добріші, ніж завжди”.

    Подібний досвід учасники проекту планують повторити наступного тижня. Таким чином вони хочуть започаткувати нову традицію – сімейні обіди кожного вихідного, який випадає їм лише один раз на сім днів.


    „Суперзірки” влаштували день самоврядування

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.