Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Вєра Варламова та Діляра побилися на кухні


    27 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Вєра Варламова та Діляра побилися на кухніПісля виснажливих виступів, репетицій і концертів учасники шоу "Суперзірка" використовують кожну хвилину, щоб відпочити і перекусити.

    Деякі майбутні суперзірки люблять не тільки пожувати, але і приготувати що-небудь смачненьке. У гуртожитку, де мешкають учасники проекту "Суперзірка”, дівчатам досить рідко випадає нагода продемонструвати свої кулінарні вміння. Саме тому Вєра Варламова та Діляра з ентузіазмом відгукнулися на пропозицію команди „Сніданку з 1+1” приготувати щось смачненьке в рамках ранкової передачі.

    Спробувати себе в ролі шеф-кухаря кожна з дівчат хотіла першою, тому на кухні навіть зав’язалася жартівлива бійка. Втім, дівчат швидко розсудили: Вєрі віддалі пательню, а Ділярі – блендер. З цим кухонним приладдям конкурсанткам довелося готувати імпровізований сніданок. Як виявилося, Варламова надає перевагу гарячим стравам, а ось Діляра – обома руками за здорове харчування.

    Вєра Варламова та Діляра побилися на кухні


    Діляра приготувала дуже популярне у гламурній тусовці шоу-бізнесу страву "смузі" - дуже легкий фруктово-йогуртовий мус з м'ятою, рецепт якого підказав шеф-кухар одного з найкращих ресторанів Києва. Позгадувавши про смачні і поживні страви татарської кухні, які для Діляри готує бабуся і до яких вона звикла з дитинства, дівчина спершу з недовірою поставилася до подібного екзотичного для неї рецепту. Але мус ніжно-рожевого кольору вийшов настільки гарним і смачним, що Діляра сама здивувалась своїм здібностям і записала рецепт, пообіцявши порадувати колег-конкурсантів. "Вдома я готую дуже рідко, - каже дывчина. - Але як випадає нагода, то моєю коронною стравою є піцца: я сама і тісто замішую, і начинку розкладаю, і випікаю”.

    Вєрі ж належало готувати більш традиційний для сніданку омлет. "Я дуже люблю готувати, - зізналася Вєра, - особливо я люблю пекти торти і пиріжки, це у мене від мами, я завжди їй допомагаю і ми дуже любимо готувати разом. Люблю балувати своїх рідних якимись делікатесами. На жаль, така можливість є не завжди, адже мені хочеться зробити щось екзотичне, а для цього потрібні досить дорогі продукти. На студії я готувала омлет з креветками та шпинатом. Вийшло оригінально та смачно, проте цю страву я робила вперше в житті”.

    Треба сказати, що рівень кулінарної майстерності Вєри став очевидним відразу, щойно вона почала збивати яйця – вручну, а не міксером. Така легка і здорова страва обрана не випадково. Як ми всі пам'ятаємо, на одному з ефірів "Суперзірки" тезка Варламової, член журі Віра Брежнєва, порадила конкурсантці уважно стежити за фігурою. Віра дуже сумує за маминими пиріжками, але заради перемоги у шоу "Суперзірка" вона готова від них відмовитися, хоча за рідними вона дуже сумує. "Звичайно, хочеться побачити рідних і друзів, обійняти їх і потім скоріше повернутися сюди! Дуже хочеться пожити в Києві", - зізналася Віра Варламова.

    Зроблені в ефірі ранкової телепередачі страви виявилися неймовірно смачними, адже їх дегустували не тільки самі дівчата, а й уся знімальна група. "Сніданок – це найважливіший прийом їжі, адже завдяки йому ми отримуємо заряд енергії та поживних речовин на увесь день. Ми – те, що ми їмо. Отже, слідкуйте за своїм раціоном дуже ретельно!” – радить Діляра.


    Вєра Варламова та Діляра побилися на кухні

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.