Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Анаіт пішла з проекту з посмішкою крізь сльози


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Анаіт пішла з проекту з посмішкою крізь сльозиВийти переможцем з однієї номінації – це вже геройство. Пережити їх дві поспіль – неймовірно важке випробування. І хоча здавалося, нібито Анаіт чудово виступила вже вчетверте за останні два тижні, глядач вирішив інакше.

    Учасники проекту, що потрапляють до номінації, готують свою „пісню за виживання” протягом доби. Доки ті, хто залишився у проекті ще на тиждень, святкують прояви прихильності долі, їх суперники до ночі розучують слова нових композицій та підбирають тональність. І хоча всі знаходяться в рівних умовах, хтось не встигає зібратися через брак часу, а інші навпаки – концентруються і демонструють найкращий результат.

    Цього разу передчуттів, хто піде з шоу, у конкурсантів не було. Можливо, саме тому вони було щиро здивовані результатами глядацького голосування. Усі без виключення „суперзірки” вважали Анаіт гідною суперницею та однією з найсильніших претенденток на перемогу. Проте друга номінація не минулася дівчині безболісно, і вже від цього моменту вона може називатися лише екс-учасницею проекту.

    «Суперзірка». Анаіт пішла з проекту з посмішкою крізь сльози


    Сама Анаіт посміхається і благає усіх оточуючих не плакати. „Це не кінець життя, і я нікуди вже не подінуся зі сцени, - запевняє вона своїх друзів. – Буду розвиватися виключно у творчому напрямку! Але ви повинні доводити кожним своїм виступом, що „Суперзірка” – найкращий телевізійний продукт. Ми ж не дарма співаємо наживо та працюємо майже цілодобово!”.

    Подібний розвиток подій здивував не тільки конкурсантів, а й членів журі. Потап розчулився настільки, що, навіть, прийшов втішати Анаіт до гримерної. „Він сказав мені дуже важливі та влучні слова, - розповідає дівчина. – Щиро і не на камеру – саме те, що мені потрібно було почути, аби заспокоїтися. Потап – дуже мудра людина і продюсер, я вдячна долі за знайомство з ним”.

    Гасив істерики „суперзірок” психолог проекту – Михайло Михайлович Грінченко. „Я вам сто разів казав, що це лише шоу, - звертався до учасників проекту лікар. – Емоції були: сльози, посмішки, розчарування, несподіванки. Це саме те, що потрібно глядачам, тому не сприймайте усе так близько до серця. В кінці залишиться лише один, а всім іншим все одно доведеться пройти свій шлях зі сцени у реальне життя”.

    Проте байдужими конкурсанти просто не можуть бути, адже вже наступного тижня на місці Анаіт може опинитися кожен з них. І коли вона спостерігатиме за їх виступами з глядацької зали, „суперзірки” будуть робити усе можливе, аби залишатися у проекті якнайдовше.


    «Суперзірка». Анаіт пішла з проекту з посмішкою крізь сльози

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.