Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Вікторія Корженок - Королева диско!


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Вікторія Корженок - Королева диско!„Мої перевтілення вражають мене саму!” – захоплено говорить учасниця шоу Вікторія Корженок, приміряючи нове сценічне вбрання. З такими палаючими очима для неї немає нічого неможливого: на концерті „суперзірка” виконає пісню, що в оригіналі співає квартет музикантів.

    Вікторія постійно повторює слова своєї композиції, бо як тільки виходить на сцену, вони зникають з пам’яті. „Нічого не можу з собою зробити, - бідкається артистка. – Ніби-то вже й вивчила їх, а коли починаю думати про танці, забуваю все, що стосується пісні. Зараз вже трохи простіше, а на першій репетиції взагалі не могла зібратися і промовчала у мікрофон майже увесь час виступу”.

    До речі, помовчати конкурсантці б не завадило: через кашель їй довелося опустити тональність пісні, аби повністю не зірвати голос. Незважаючи на це, настрій у Корженок бойовий, і на сьогоднішньому концерті вона продовжить знайомити публіку з диско-хітами 80-х у своєму виконанні. Схоже, вибір репертуару зовсім не засмучує конкурсантку.

    Вікторія Корженок - Королева диско!


    „Минулого разу мій виступ виявися дуже вдалим і зібрав велику кількість схвальних відгуків, - розмірковує Вікторія. - Ймовірно, аби закріпити цей успіх, мені підібрали цього разу схожу за настроєм пісню. Тільки сьогодні я ще й танцюватиму!”.

    Перетворити сцену на нічний клуб виявилося простіше, аніж запевнити Корженок, що вузькі босоніжки на височенних підборах – зручне для хореографічних па взуття. „Мені доведеться дуже багато рухатися, а ось з чобітками трохи не пощастило. Як не знайдуть інші, вийду в цих, - адже не тільки краса, але й мистецтво потребує жертв”, - зітхає „суперзірка”.

    Тим більше, Вікторія виступатиме у довгій сукні, що може приховати деякі недоліки танців. І якщо ще взяти до уваги енергійний спів учасниці, то можна закрити очі на усе інше, окрім вокалу. На репетиції під час номеру Корженок танцювала, навіть, режисер-постановник Жанна Бадоєва. Отже, немає сумніву, що на прямому ефірі повторювати рухи за Вікою глядачі будуть у залі та перед своїми телевізійними екранами.



    Вікторія Корженок - Королева диско!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.