Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олег Юрійович Нікіфоров одягне корону з фруктів та стане царем


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Олег Юрійович Нікіфоров одягне корону з фруктів та стане царем„Як не дивувати, то шокувати”, - схоже, що саме таким девізом керуються організатори „Суперзірки”, підбираючи репертуар для Олега Юрійовича Нікіфорова. Ніяких „нафталінових” пісень! Сьогодні він виконає відомий дискотечний хіт і, навіть, зачитає реп англійською.

    Сказати, що сам Олег таким положенням речей здивований, - не сказати нічого. Він кілька днів противився обраній пісні. Та коли зрозумів, що альтернативи не буде, на першій з репетицій сів зубрити слова, бо нормальній людській логіці вони не піддавалися.

    „Я досить органічно почуваюся в комічному амплуа, - говорить Нікіфоров. – Проте мені хотілося б більше розкритися у вокальному плані. Через те, що репертуар, який я виконую під час концертів, досить простий, публіка напевне думає, що я можу взяти всього дві ноти. Та це не так – у мене великий діапазон, і я ще усім продемонструю, як можу співати”.

    Олег Юрійович Нікіфоров одягне корону з фруктів та стане царем


    Проте знову не цього разу, адже пісня Олега Юрійовича підходить скоріше для запальних танців, аніж вокальних баталій. Тим більше, що на сцені учасник проекту перетвориться на царя племені аборигенів, в ролі яких виступить балет під керівництвом Олександра Лещенка.

    Костюм Нікіфорова – повністю відповідає тому дійству, що відбуватиметься під час шоу-номеру. Пляжні шорти, майка, сонцезахисні окуляри та корона з фруктів, - саме таким Олега Юрійовича побачили стилісти проекту.

    „Вбрання дуже органічно вписується в образ, тому ним я задоволений, - говорить „суперзірка”. – Інша справа, чи задоволений я образом. І на це питання я можу дати лише негативну відповідь: мене дратує і сама пісня, і те, що з мене роблять незрозуміло кого, аби тільки глядачу було весело”.

    З іншого боку, розсмішити публіку завжди важче, аніж примусити плакати. Тож якщо Олегу Юрійовичу Нікіфорову це вдасться, то продюсери можуть ним пишатися.



    Олег Юрійович Нікіфоров одягне корону з фруктів та стане царем

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.