Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Роман Kozak заспіває російською та порине у ностальгію


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Роман Kozak заспіває російською та порине у ностальгіюДо сьогоднішнього концерту Рома Kozak готувався з особливою ретельністю, адже ще минулого тижня його кохана дівчина Уляна Малиняк обіцяла приїхати на ефір. Цей день настав, а в Уляни з’явилися інші термінові справи...

    Kozak – єдиний з учасників, що усі концерти поспіль співав виключно українською мовою. Організатори проекту вирішили виправити цю помилку і дали Роману російську композицію одного з найпопулярніших в Україні гуртів.

    „Зважаючи на ті пісні, що мені обирають продюсери шоу, я формую вже певний образ на сцені, - розмірковує „суперзірка”. – Мені дійсно подобається творчість „Океану Ельзи” та „Бумбоксу”, хіти яких я виконував під час попередніх виступів. Сам хочу виступати у поп-роковому амплуа, а цього разу ще й покажу усі свої задатки лірика”.

    Роман Kozak заспіває російською та порине у ностальгію


    Дійсно, досить сумна пісня, на жаль, повністю відображає внутрішній стан артиста. Його друзі сподіваються лише, що таким чином Роман просто намагається повністю вжитися у запропонований йому образ, а не поринає по-справжньому в депресивний стан.

    Цього вечора свою композицію Kozak присвятить загиблому тату, тому й на сцені герой буде знаходитися один. Ніякого балету, лише світлові промені та речі, що нагадують йому про найріднішу людину. „Коли мені пояснили постановку мого номеру, мурашки забігали по шкірі, - ділиться Рома. – Мінімалізм та нічого зайвого. Успіх виступу буде залежати виключно від мене та мого акторського таланту”.

    Чорно-білий антураж мимоволі наводить на ностальгічні роздуми. Саме тому стилісти вирішили не надто акцентувати увагу на зовнішньому вигляді хлопця. „Я бачив те вбрання, в якому ймовірно вийду на сцену, - говорить Роман. – Нічого неймовірного, як на мене. Примірка одягу не справила на мене враження, проте, можливо, перед прямим ефіром щось зміниться. Адже потрібно дивитися на усю постановку в цілому, а не розглядати окремо деталі єдиної картини”.

    Незважаючи на усі негаразди, Роман Kozak готовий вийти на сцену та довести, що глядачі не дарма залишили його у проекті минулого тижня.


    Роман Kozak заспіває російською та порине у ностальгію

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.