Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Денис Федотов освідчиться у коханні під час виступу


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Денис Федотов освідчиться у коханні під час виступуУчасник проекту Денис Федотов страждав від нерозділеного кохання до Аліси Стриги. І хоча зараз хлопець та дівчина досить багато спілкуються та, навіть, товаришують, для наступного концерту Ден вибрав сентиментальну баладу закоханого чоловіка.

    Амплуа романтика є доволі близьким Федотову. „Мені добре вдаються мелодійні композиції, - розмірковує Денис. – Крім того, майже усі найкращі пісні – про кохання та його прояви. Кожній людині хочеться, аби її почуття були взаємними. На мою думку, найважливіше, коли кожна зі сторін союзу кохає однаково сильно. В такому випадку можна уникнути багатьох непорозумінь”.

    Якщо ім’я дівчини, в яку закоханий Ден, зараз важко назвати, то свою любов до співу „суперзірка” доводить кожного прямого ефіру. Цього разу шлях на сцену буде для Федотова довгим у буквальному розумінні. Справа в тому, що свій номер хлопець розпочне у гримерній, а закінчить... у глядацькій залі. Крім того, свою пісню Федотов присвячує таємничій незнайомці, з якою глядач познайомиться лише під час концерту.

    Денис Федотов освідчиться у коханні під час виступу


    „Кожна композиція, з якою я виступаю, присвячується публіці, - говорить конкурсант. – Це водночас абстрактний образ і конкретно кожна людина, якій не байдужа моя творчість. Я намагаюся зазирнути в очі до кожного глядача під час виступу. І коли бачу в них відповідь, немає для мене більшого щастя”.

    Чистоту своїх почуттів Денис буде демонструвати не лише чудовим живим виконанням, але й білосніжним костюмом. „Буду білий та пухнастий, - жартує Федотов. – Проте сценічний образ мені дуже імпонує. Ніби-то й класичний костюм, але не позбавлений своєї „родзинки”.

    Хто живе у серці учасника проекту, ми дізнаємося вже завтра. В той же час виступ Дениса стовідсотково не залишить байдужою жіночу частину аудиторії: в цього красеня з дивовижним голосом просто неможливо не закохатися.


    Денис Федотов освідчиться у коханні під час виступу

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.