Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Діляра виступить хворою та згорить на сцені


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Діляра виступить хворою та згорить на сценіПідготовка до завтрашнього концерту у самому розпалі. Учасники проекту знов і знов виконують свої пісні, відточують рухи на сцені та звикають до вбрання, в якому їм доведеться виступати.

    Діляра, що кожного тижня перевтілюється у кардинально різні образи, цього вівторка стане метеликом. Більш того, дівчина проживе увесь цикл перетворення комахи від зародження у коконі до смерті різнобарвного метелика: і все це перед багатомільйонною публікою. Реквізит, синхрони з балетом, сольний танець, - а коли ж думати про спів?

    Діляра виступить хворою та згорить на сцені


    „Грандіозні постановки номерів, безумовно, грають на користь учасників, - говорить Діляра. – Проте коли ти думаєш про те, куди краще поставити ногу, аби не впасти у своїй сукні, то навряд чи можна співати наживо ідеально. З іншого боку, це корисна школа справжнього артиста, адже кожен з нас хоче залишитися на сцені якнайдовше. А для цього потрібно не тільки багато працювати, а й багато терпіти”.

    За задумом режисера-постановника Жанни Бадоєвої, в кінці номеру дівчина має спалахнути на сцені. Цей акт буде символізувати смерть образу, створеного під час виконання пісні. „Будь розкутішою, - радить Жанна Ділярі. – Відчуй задоволення від кожного свого руху, кожного погляду, що направлений на тебе. Покажи пристрасть, бажання, адже твоя пісня саме про це. Ти маєш зваблювати одним лише помахом вій”.

    Проте найбільше дівчина переживає не за свій зовнішній вигляд, а за звучання. „Я хворію вже котрий день поспіль, - ділиться Діляра. – І мене лякає лише те, що зазвичай я одужую дуже довго, по кілька місяців. Тут я не маю стільки часу для лікування, і навряд чи буду гарно звучати завтра у своїй пісні, бо голос мене майже не слухається”.

    Вишукана сукня, оригінальний номер та пісня, яку сама Діляра дуже любить, - сподіваємося, усі ці фактори допоможуть дівчині продемонструвати свої найкращі якості, незважаючи на хворобу.


    Діляра виступить хворою та згорить на сцені

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.