Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нікіфоров: коли Федотов починає награвати свої інді-композиції, в кімнаті неможливо знаходитися, але добре, що в нього є ноутбук!


    22 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Нікіфоров: коли Федотов починає награвати свої інді-композиції, в кімнаті неможливо знаходитися, але добре, що в нього є ноутбук!Учасники «Суперзірки» живуть у кімнатах по двоє-троє. І, звичайно, сусідам доводиться не тільки просинатися та засинати разом, але й терпіти шкідливі звички один одного.

    Про своє досить складне співіснування розповіли Денис Федотов та Олег Юрійович Нікіфоров.

    Цим конкурсантам пощастило менше за інших: коли усі вибирали собі, з ким жити, Денис та Олег були на зйомках. А як повернулися, зрозуміли, що спати їм доведеться в одній кімнаті, адже усі інші вже розбилися по парах.

    «Я досить спокійно сприйняв той факт, що житиму з Олегом Юрійовичем, - говорить Федотов. – За характером я м’яка людина, тому можу налагодити добрі стосунки будь з ким. Єдиний нюанс, що мене дратує, - Нікіфоров наводить забагато галасу, як прокидається. Та я вирішив цю проблему по-своєму: віднині засинаю у навушниках, тому сторонні звуки мене більше не бентежать».

    Зі свого боку Олег Нікіфоров скаржиться на любов Дена до гри на фортепіано. «В нас кардинально різні музичні уподобання, - пояснює старший учасник проекту. – І коли Федотов починає награвати свої інді-композиції, в кімнаті неможливо знаходитися. З іншого боку, коли я співаю під гітару, він теж залишає мене наодинці. Ми можемо витримати усе, окрім творчості один одного».

    Спільне музикування – не вихід для «суперзірок», адже, за їх словами, в них взагалі немає точок дотику в музичних смаках. Пов’язано це як з віковою різницею, так і з середовищем існування, в якому чоловіки перебували до початку участі в телешоу. Проте не все так сумно: Нікіфоров бачить і позитивні сторони свого життя з Федотовим.

    Нікіфоров: коли Федотов починає награвати свої інді-композиції, в кімнаті неможливо знаходитися, але добре, що в нього є ноутбук!


    «Добре те, що в нього є ноутбук, - посміхається Олег Юрійович. – І коли Денис не слухає свої дивні пісеньки, я маю нагоду поспілкуватися в інтернет-мережі зі своїми прихильниками та почитати останні новини. Крім того, він спить на ліжку біля вікна, що мене влаштовує. Там постійні протяги, а я не люблю хворіти».

    У свою чергу, користі від життя з Олегом Денис бачить небагато. «Він увесь час любить усіх критикувати, що постійно виводить мене з себе, - ділиться хлопець. – Крім цієї якості, мене усе влаштовує. Більш того, ми не так багато часу проводимо разом, аби підлаштовуватися один під одного».

    Компроміс в даній ситуації нагадує «холодну війну»: жоден з її учасників не афішує свого негативу, проте незадоволений великою кількістю речей. Подивимося, чий терпець урветься першим, адже до кінця проекту ще дуже далеко.



    Нікіфоров: коли Федотов починає награвати свої інді-композиції, в кімнаті неможливо знаходитися, але добре, що в нього є ноутбук!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.