Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Діляра стане гейшею та зачарує Потапа


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Діляра стане гейшею та зачарує ПотапаФантазія режисерів-постановників "Суперзірки" не має меж. Так, представниця Криму Діляра, що й так має досить яскраву зовнішність, перетвориться для сьогоднішнього концерту на японську красуню.

    Дівчина виконуватиме енергійну пісню, що свого часу переспівав сам член журі «Суперзірки» Потап разом з красунею Настею Каменських. І вже невідомо, з чим саме будуть порівнювати виступ Діляри: оригіналом чи кавером на дану композицію.

    «У нас мало часу для репетицій, тому підготовка мого виступу дається мені досить складно, - зізнається дівчина. – Пісня, звичайно, дуже відома, проте не надто близька мені за внутрішніми відчуттями. Переспівати композицію, пародія на яку більш відома за оригінал, - досить складна задача».

    Діляра стане гейшею та зачарує Потапа


    Засмучує дівчину і постановка номеру, адже, за словами Діляри, публіка може сприйняти її виступ за плагіат. Таке саме враження й у Віталія Семенцова, педагога, що допомагає дівчині вжитися в образ.

    «Мені здається, що даний виступ створюється лише для однієї людини – Потапа. І знаючи його любов до їдких зауважень, він спуску Ділярі не дасть, - коментує Віталій Васильович. – Проте з іншого боку, дівчина має дуже яскравий шоу-номер, на який глядач обов’язково зверне увагу в силу різних факторів».

    Запам’ятатися будь-яким чином – не найгірший варіант, на думку самої «суперзірки». «Просто вийти та заспівати – це не вихід, адже ми робимо тут справжнє шоу, - говорить Діляра. – Зважаючи на те, що я не думала, як би хотіла показати цю пісню на людях, то маю бути задоволена тим, що мені запропонували режисери».

    Єдина радість конкурсантки – це вбрання. Сукня-халат яскраво-жовтого кольору настільки подобається дівчині, що вона воліла б мати її у власному гардеробі. Діляра сподівається: сонячний одяг покращить їй настрій перед виходом на сцену, а її виступ сподобається публіці.



    Діляра стане гейшею та зачарує Потапа


    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.