Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Діма Бородін розтрощить сцену на шматки


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Діма Бородін розтрощить сцену на шматкиНа сьогоднішньому концерті усі конкурсанти виконують пісні, що з’явилися в рік їхнього народження. Саме тому композиція, яку співатиме Діма Бородін, відома кожному. Він замахнувся на хіт гурту, що був кумиром молоді у 90-х.

    Жарти жартами, але пісню, що йому вибрали продюсери, Діма вперше почув лише тиждень тому. 14-річний хлопчина – дитина XXI століття, тому й слухав у дитинстві зовсім іншу музику. Незважаючи на це, Бородін швидко вжився в запропонований образ.

    «Підготовка до концерту проходить більш-менш спокійно, - каже хлопець. – Я намагаюся виконувати усі вимоги режисерів, стилістів та педагогів, адже розумію, що завдяки їх настановам мій виступ стане лише кращим. Номер виходить дуже енергійним та веселим. І зважаючи на те, що слова моєї пісні знали всі учасники нашого проекту, то я сподіваюся, що публіка буде мені підспівувати».

    Діма Бородін розтрощить сцену на шматки


    Задоволені вибором пісні й оточуючі. «Нарешті Діма виконає композицію, яка не є надто дитячою, проте досить доступна йому для осмислення, - каже педагог з вокалу Римма Геннадіївна. – Вона не надто сильна в плані голосу, проте дуже підходить хлопцю за характером».

    Постановка сценічного шоу також вражає динамічністю: Діма так жваво бігає під час виступу, що режисери жартують: «сцену рознесе на шматки». І незважаючи на те, що ще на минулому концерті хлопцю заборонено було не тільки співати, а й взагалі розмовляти, цього разу на репетиції він викладається по максимуму.

    «Це вже початок фіналу, тому немає часу на відпочинок, - розмірковує юний артист. – Я хочу працювати на професійній сцені, тому й маю поводити себе відповідним чином. Мало хто з зірок відміняє концерти через застуду, то я нічим від них не гірший. Буду працювати у будь-якому стані!».

    Увесь тиждень Діма лікував хворе горло: їздив до лікаря та проходив через малоприємні процедури. Більш того, кожного вечора його сусід по кімнаті Дмитро Гарбуз робив молодшому тезці болючі уколи. «Я йому за все помстився, - жартує Гарбуз. – І за безлад у кімнаті, і за інші побутові лінощі». Лікування дало свої результати: вже зараз Бородін співає на повну силу.

    Кому Діма присвятить пісню, можна буде дізнатися лише під час прямого ефіру. Проте у планах комунікабельного та завжди усміхненого Бородіна - зачарувати усіх школярок України.



    Діма Бородін розтрощить сцену на шматки

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.