Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нікіфоров виконає пісню, яку співав раніше у підземних переходах


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Нікіфоров виконає пісню, яку співав раніше у підземних переходахОлегу Юрійовичу Нікіфорову надзвичайно пощастило з репертуаром для сьогоднішнього концерту – свою пісню він виконував не раз і не тільки на сцені.

    Сам він вважає, що цей факт обов’язково допоможе йому під час виступу в прямому ефірі «Суперзірки».

    «Композиція, яку ми вибрали з продюсером, мені імпонує, - розповідає Олег Юрійович. – Це досить яскравий музичний матеріал, на якому я виріс. Найголовніше – я знаю, якій категорії населення така музика подобається, і таких людей досить велика кількість. Тому щодо того, чи підтримають мене глядачі, я майже не переживаю».

    Нікіфоров виконає пісню, яку співав раніше у підземних переходах


    Російський хіт, що виконувала не одна зірка естради, цього разу заспіває Олег Нікіфоров. І якщо до виконання пісні у режисерів-постановників не було претензій, то гітару, з якою Олег спочатку виходив на сцену, в нього забрали. Самого артиста це засмутило: він награвав на ній акорди кілька репетицій поспіль. Проте в пісні було лише кілька секунд, коли на тій гітарі можна було зіграти, а зайвий реквізит на сцені нікому не потрібен.

    «Порівняння з оригінальним виконавцями я взагалі не боюся, адже в мене зовсім інша манера подачі пісні. Крім того, ця пісня вже зі мною досить довго – під час роботи у підземних переходах я часто її награвав. І якщо люди кидали мені гроші, то й зараз проголосують за мене», - впевнений Олег.

    Образ героя композиції в уявленні Нікіфорова кардинально відрізняється від ідей стилістів. Сам артист волів би вийти на сцену у «варених» джинсах, ковбойських черевиках та із зачіскою, що сам описує як «хвиля з чубчиком». А ось що йому підібрала команда професіоналів, дивіться сьогодні о 20:00 на телеканалі 1+1.


    Нікіфоров виконає пісню, яку співав раніше у підземних переходах

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.