Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Вікторія Корженок зустріла свій день народження у повітрі


    13 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Вікторія Корженок зустріла свій день народження у повітріНайкращий день у році для кожної людини – святкова дата власної появи на світ. Учасниця проекту "Суперзірка" Вікторія Корженок зустріла свій день народження, 11 квітня, у Києві та пообіцяла почати з цього моменту нове життя.

    Вікторія – одна з небагатьох конкурсанток, якій шоу не лише дає можливість виступати на сцені, а й допомагає боротися зі своїми внутрішніми комплексами. Раніше - досить мовчазна та скута жінка, зараз – вільна та впевнена у собі артистка. Ця жага до свободи від недоліків і стала вирішальним фактором під час вибору подарунку для іменинниці: ним став стрибок з парашутом.

    «Я прокинулася о шостій ранку і вже з першої хвилини почала готуватися до захоплюючого випробування, що чекало на мене кількома годинами пізніше. Справа в тому, що я раніше навіть не літала жодного разу, тому все для мене було вперше: і літак, і парашут», - розповідає Вікторія. Стрибала вона з інструктором, не злякавшись висоти у 4200 метрів.

    «Мене усі питали, чи не боюся я. Але як я могла знати, не сівши у літак? Як тільки піднялися в небо, вже усвідомила всю серйозність свого вчинку. Безумовно, глибоко всередині страх був величезний, - продовжує «суперзірка». – Але я намагаюся брати від життя максимум, викреслюючи усе, що заважає цьому. Опинившись у небі, я вже не думала ні про що, а лише отримувала задоволення. І його не можна порівняти ні з чим подібним на землі!»

    Відразу після приземлення Вікторія опинилася в обіймах інших учасників, які приїхали її підтримати та привітати зі святом. Пісні, оплески та щирі побажання лунали весь день, але робота не чекає, тому святкування конкурсанти продовжили тільки після репетиції своїх номерів для першого фінального концерту. Саме там, на репетиційній базі, на Віку чекав ще один сюрприз – привітати її приїхали колишні «суперзірки» Зиновій Карач та Олена Чеберя.

    Окрім стрибка з парашутом, іменинниця отримала у подарунок зміну образу, ставши власницею розкішного довгого волосся. І хоча перукар повинен був лише зробити Вікторії каре, побачивши щастя в її очах, залишив довге волосся… хоча б на найближчий концерт. «Тепер у мене з дочкою однакова довжина волосся, - посміхається Вікторія, демонструючи фото малечі у телефоні. – Звісно, сумую за нею, проте вона обов’язково буде пишатися своєю мамою!».

    День народження Вікторії закінчився грандіозним святкуванням з шампанським та солодощами. І коли деякі з учасників розійшлися спати, Дмитро Гарбуз ще до самої ночі грав для іменинниці пісні на гітарі.

    «Я дуже вдячна усім за чудове свято, - говорить Віка. - Всі ці емоції допомогли мені стати вільною. В небі я висіла з прямою спиною та розгорнутими плечима, тому це чудовий стимул не згинатися більше на землі». Зовнішні та внутрішні зміни Вікторії Корженок глядач зможе оцінити вже у вівторок, на першому концерті фіналу проекту «Суперзірка».

    «Суперзірка». Вікторія Корженок зустріла свій день народження у повітрі


    ФОТОЗВІТ з дня народження Вікторії


    «Суперзірка». Вікторія Корженок зустріла свій день народження у повітрі

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.