Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Денис Федотов лікує Алісу Стригу поцілунками


    10 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Денис Федотов лікує Алісу Стригу поцілункамиНаймолодша з дівчат-учасниць проекту, Аліса Стрига, останні дні страждає від невідомої інфекції.

    У неї розпух вказівний палець на руці, і жодна мазь не допомагає. Конкурсантку возили вже декілька разів до лікаря, і сьогодні вона знову повернулася з цілим пакетом ліків та бинтів.

    Самостійно дівчина лікуватися не може, адже поранений палець на правій руці, тому допомагає їй ліпший друг Денис Федотов. Хлопець турботливо перев’язує дівчині поранену руку та як у дитинстві цілує пальчик, аби він швидже заживав. Оточена турботою та увагою, Стрига починає швидко приходити у норму.

    «Суперзірка». Денис Федотов лікує Алісу Стригу поцілунками


    Чи закоханий Денис в Алісу, хлопець не зізнається. «Безумовно, я їй симпатизую, вона чарівна дівчина, - каже Федотов. – Проте я просто дуже відкрита людина, саме тому приписувати мені з кимось роман було б трохи дивно. Всі дівчата на проекті для мене гарні та приємні у спілкуванні».

    Натомість Роман Козак, до якого Аліса Стрига має явні симпатії, останнім часом зовсім її ігнорує. Він настільки сумує за колишньою учасницею проекту Уляною Малиняк, що кожну вільну хвилинку проводить в інтернеті, аби постійно спілкуватися з коханою. Пара переписується у соціальних мережах, постійно розмовляє по телефону і явно відчуває брак один одного.
    Пристрасті набирають обертів, і з любовного трикутника ця історія вже перетворилася на квадрат. Чи обернеться хоч одна із закоханостей взаємністю, ви обов’язково дізнаєтеся, слідкуючи за новинами на нашому сайті.


    «Суперзірка». Денис Федотов лікує Алісу Стригу поцілунками

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.