Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Анаіт захопила правління у домі "суперзірок"


    10 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Анаіт захопила правління у домі "суперзірок"У порівнянні з початком проекту, кількість учасників на даний момент вдвічі менша, отже неминучою стала зміна місця їхнього проживання.

    Переїзд фіналісти сприйняли не надто радісно, проте стрибали від щастя, зрозумівши, що тепер вони житимуть великою сім’єю майже в одній квартирі. Зі спільною кухнею та… графіком чергування.

    Зрозумівши, що тепер 12 різних людей не тільки зустрічатимуться в їдальні, а й проводитимуть майже увесь час разом, Анаіт одразу запропонувала встановити правила поведінки у домі. «Раніше ми збиралися усією купою тільки на спільних уроках. Безумовно, ходили один до одного в гості, гуляли парком. Проте зараз будемо жити настільки близько, що хаос може початися вже завтра. Тепер в нас спільний побут, а це досить важке випробування», - каже дівчина.

    Анаіт захопила правління у домі "суперзірок"


    Раціональне зерно в її словах побачили інші «суперзірки», тому відразу погодилися скласти графік чергування: адже комусь треба буде і посуд мити, і пил витирати. Анаіт одноголосно обрали старостою, і вона взялася за виконання своїх обов’язків. Та не тільки на словах: в першу чергу, учасниця проекту власноруч перемила увесь посуд, показавши на прикладі, як має поводитися кожен з її сусідів.

    Проте вже ввечері стало зрозуміло, що лінь – найбільша проблема конкурсантів. Обгортки від цукерок були скрізь: на столі, ліжках та полицях. Немиті чашки стояли у раковині горою і чекали на того, хто врятує їх від бруду. Та добровільно прибирати за усіма не хотів ніхто, тому новосілля «суперзірки» зустріли серед невеликої, але купи сміття.

    На ранок кожен з фіналістів почав займатися власними справами: підготовка до занять, робота зі знімальною групою та навіть прання власного одягу захопили їх настільки, що про загальний порядок не згадав ніхто, окрім Анаіт. Побачивши безлад на кухні, дівчина все прибрала самостійно, проте пообіцяла всім, що це вперше і востаннє.

    «Ми ще не звикли до нового розпорядку, тому сьогодні я готова навести лад сама. Але вже після обіду будуть в мене чергові, за якими слідкуватиму особисто. В домі має бути чисто, тоді й працювати буде легше та приємніше», - каже Анаіт. Залишається сподіватися, що інші учасники не ігноруватимуть прохання старости та прибиратимуть хоча б за собою.


    Анаіт захопила правління у домі "суперзірок"

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.