Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фінал "Суперзірки" вразить масштабністю: шоу починається!


    10 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Фінал "Суперзірки" вразить масштабністю: шоу починається!Уже з наступного вівторка "Суперзірка" покаже усе, на що так довго чекали глядачі: велику сцену, феєричні шоу-номери та неймовірні хореографічні постановки.

    Безумовно, все це буде лише додатком до співу учасників проекту, що виступають лише наживо.

    Нововведення стосуються не лише антуражу, а й самого формату шоу. Так, у вівторок на сцену вийдуть усі 12 фіналістів, кожен з яких виконає свою конкурсну пісню. Наприкінці концерту шляхом глядацького голосування та за допомогою журі буде обрано 4 номінантів на виліт, що змагатимуться за право залишитися у шоу.

    Фінал "Суперзірки" вразить масштабністю: шоу починається!


    У середу конкурсанти, що знаходяться за крок від вибування з проекту, виконають у прямому ефірі відмінну від попереднього виступу композицію. Шоу покине лише один учасник, а хто саме це буде – вирішить виключно публіка. Крім того, стіл журі переїде до глядацької зали, а на сцену вийдуть не лише «суперзірки», а й вже відомі представники української та зарубіжної естради.

    Емоцій на сцені та за лаштунками настільки багато, що продюсери вирішили обговорювати все одразу після шоу. З наступної середи після підсумкового випуску ТСН на вас чекатиме пряме включення з концертної зали. Тепер, навіть, сидячи вдома, ви зможете стати свідками усіх подій, що відбуваються за лаштунками проекту.

    «Нам іноді банально не вистачає часу, аби показати ті емоції, що демонструють учасники після того, як дізнаються вирок глядачів. Одні йдуть з проекту, інші залишаються, проте кожному з них є, що сказати як членам журі, так і безпосередньо глядачам шоу, - коментує продюсер «Суперзірки» Вадим Зак. – Тепер ми покажемо все це у прямому ефірі відразу після завершення концертної частини. Адже всі ми живі люди, і кожному цікаво, як почуваються ті учасники, що вже завтра повернуться додому. Як за них переживають їхні друзі чи, може, радіють колишні конкуренти».

    Крім безпосередньо учасників проекту, у цій частині шоу братимуть участь члени журі, родичі конкурсантів та запрошена зірка, яка зможе дати поради початківцям. У прямому ефірі буде все: посмішки, сльози, справжні емоції. Починаються гарячі дні!


    Фінал "Суперзірки" вразить масштабністю: шоу починається!

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.