Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перші втрати "Суперзірки”: не пощастило вісьмом


    2 апреля 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Перші втрати "Суперзірки”: не пощастило вісьмомЖіночий півфінал виявився суворим та безжальним – стали відомі імена тих учасників, що вже завтра повернуться додому і стовідсотково не стануть власниками 1 мільйона гривень.

    Та всі подробиці по черзі: підготовка до концерту була бурхливою та емоційною.

    Ще за годину до виходу на сцену в Юлії Мороз не було ані сукні, ані зачіски. Вєрі Варламовій змінили вбрання так само безпосередньо перед ефіром. Дівчатам накручували та випрямляли волосся, робили виразний макіяж та майже не фарбували. Образи для шоу-номерів були настільки різноплановими, що візажисти та стилісти губилися в купі модного одягу та косметики.

    Перші втрати "Суперзірки”: не пощастило вісьмом


    Не обійшлося без сліз: перегляд записів репетиції справив не найкраще враження на учасниць. Аліса Стрига настільки перейнялася побаченим, що ледве стримувала сльози. Заспокоювали дівчину її колеги по проекту – хлопцям сьогодні набагато легше, адже вони виходять на сцену лише наприкінці ефіру, аби дізнатися, хто буде готувати свої виступи наступного тижня.

    Постановки номерів так само змінювали до останньої хвилини: прибирали зайвий реквізит, а за півгодини до початку навіть переробили підлогу. „Скоріше б уже на сцену”, - перемовлялися між собою дівчата, адже очікування додавало усім тільки невпевненості. Хлопці підбадьорювали своїх подруг як могли: співали їм, розповідали смішні історії або просто гріли у власних обіймах.

    Підтримували учасниць також їхні родичі, проте на спілкування з ними у конкурсанток було лише кілька хвилин до виходу на сцену. Так, до сестер Кім приїхав молодший брат Давид, який підняв настрій усім учасникам, що знаходилися у гримерній. Натомість, мама Маргарити Горло встигла поспілкуватися не тільки з донькою, а й з психологом проекту. Що саме лікар встиг розповісти мамі Марго, залишилося таємницею.

    Найважливіші настанови отримали дівчата від музичного продюсера шоу. „Концентруйтеся на тому, що ви співаєте. Не обмежуйте свої рухи, будьте розкутішими та впевненішими у собі! І не забувайте про фінальну точку виступу: незалежно від того, показуєте ви в кінці голос чи ні, дотримайте образ до останньої секунди свого виступу”, - радив дівчатам Юрій Нікітін.

    Незважаючи на їдкі коментарі членів журі, вирок „суперзіркам” все одно винесли телеглядачі. І в результаті їхнього голосування сьогодні проект залишили:

    Нікіта Воронцов

    Сергій Сичов

    Макс Малишев

    Євген Осипенко

    Дороті

    Марілен

    Маргарита Горло

    Вікторія та Крістіна Кім.

    Завдяки тому, що різниця результатів глядацького голосування між Зиновієм Карачем та Олегом Юрійовичем Нікіфоровим була дуже незначною, у проекті залишаються обидва. Таким чином, замість п’яти хлопців з проекту підуть лише чотири. Та ж сама ситуація склалася між Уляною Малиняк та Вікторією Корженок. Як учасники сприйняли рішення публіки, ви дізнаєтеся вже завтра. Слідкуйте за новинами на офіційному сайті проекту „Суперзірка”!


    Перші втрати "Суперзірки”: не пощастило вісьмом

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.