Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперзірка». Танці до півночі – конкурсанти розучують па без сну та відпочинку


    30 марта 2010 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Суперзірка». Танці до півночі – конкурсанти розучують па без сну та відпочинкуЛічені години залишилися до офіційного старту проекту «Суперзірка», тому якщо раніше учасники працювали багато, то зараз вони фактично позбавлені навіть права на сон.

    Хореограф шоу Олександр Лещенко розповідає, що коли побачив у Трускавці ТОП-100 «суперзірок», то не міг уявити, що з ними усіма робити. «Я розумів, що увесь цей натовп людей чекає від мене чогось, - каже Сашко. – І в той момент було трохи боязно. Сьогодні я можу сказати, що потоваришував з усіма півфіналістами, і для першого ефіру ми готуємо насправді вибухові номери».

    «Суперзірка». Танці до півночі – конкурсанти розучують па без сну та відпочинку


    Відомо, що окрім індивідуальних виступів, усі учасники шоу вийдуть на сцену у спільній постановці, що передбачає велику кількість синхронів та активних рухів. Побачивши вперше сцену, конкурсанти розгубилися: їх так багато, чи вистачить усім місця? Проте викладач хореографії запевняє, що видно буде усіх, отже, кожен повинен викластися на 100%.

    І хоча на даний момент заняття з педагогами тимчасово призупинені, тому що усі сили спрямовані безпосередньо на репетиції, Олександр Лещенко продовжує займатися з учасниками проекту. Звичних двох годин йому вже не вистачає – хлопці та дівчата танцюють під керівництвом Сашка до глибокої ночі, аби тільки гарно виглядати на сцені.

    «Раніше ми завчили з конкурсантами деякі танцювальні композиції. Тепер намагаємося об’єднати їх в цілісну та динамічну постановку, - говорить Лещенко. – Безумовно, важко. Їх 27 різних людей, і якщо хтось один не встигає або забуває рухи, доводиться починати усе спочатку. В будь-якому разі я впевнений, що до прямого ефіру ми підготуємося настільки добре, що вони будуть виконувати усі па автоматично, при цьому посміхатися та ще й демонструвати свої емоції».

    Виснажені репетиціями «суперзірки» не скаржаться на такі умови роботи. «Ми прийшли сюди вчитися, - кажуть конкурсанти. – Тому будемо танцювати до тих пір, доки самі не будемо задоволені побаченим у дзеркалі. На першому ефірі ми повинні «розірвати» зал, щоб ні в кого не закралася думка про те, що на нашому місці міг би бути хтось інший».

    Олександр Лещенко поїхав додому о другій годині ночі, а учасники «Суперзірки» ще продовжували танцювати, щоб вже наступного ранку порадувати хореографа ідеально виконаними танцювальними рухами.


    «Суперзірка». Танці до півночі – конкурсанти розучують па без сну та відпочинку

    Источник: Проект «Суперзірка»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.