Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фабрика Зірок-3. "Фабрика зірок-3" втратила свого секс-символа


    1 декабря 2009 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Номінант минулого тижня, красень Віталій Чирва залишив Зірковий дім. З величезним розривом (22% проти 78%) він програв за кількістю глядацьких голосів одній із найсильніших "фабричних" вокалісток - Еріці. Незважаючи на це, на сцені Віталік скидався цілком спокійним.

    Фабрика Зірок-3.  "Фабрика зірок-3" втратила свого секс-символа


    “В грозы, в бури, в житейскую стынь,
    При тяжелых утратах и когда тебе грустно,
    Казаться улыбчивым и простым –
    Самое высшее в мире искусство” - процитував він свого улюбленого поета Сергія Єсеніна, замість прощального слова. І, обійнявши "фабрикантів", пішов зі сцени. В green-room його вже чекала його родина. Туди ж за хвилину ввірвався друг, якого Чирва знайшов у Зірковому домі та який залишив шоу раніше нього, - Андрій Філіппов. Хлопці обійняли один одного. Та Андрій, аби підтримати товариша важкої для нього миті, з посмішкою пообіцяв сьогодні витягнути Віталіка на зустріч з його фанатами - вони з нетерпінням чекають свого кумира за периметром концертної зали та Зіркового дому.

    Нові кандидати

    Сюрпризом минулого концерту стала рокіровка, що відбулася між музичним продюсером та членами журі. Вони помінялися ролями. Цього разу Костянтин Меладзе називав четвірку номінантів, а журі мали право врятувати одного з них. Музичний продюсер у кандидати на виліт обрав сильних "фабрикантів", мотивуючи свій вибір тим, що ці “фабриканти” ще не співали в номінації, - Артема Меха, Олексія Матіаса, Васю Нагірняка та Єву Бушміну. Члени журі віддали свій голос Артему, котрий вразив їх надзвичайно яскравим, цирковим номером на пісню "Камікадзе". "Фабриканти" врятували від номінації Васю Нагірняка.

    Так що наступної неділі буде вирішуватися доля Єви Бушміної та Олексія Матіаса. Глядачам доведеться зробити нелегкий вибір...

    Источник: Новий канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.