Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Серіал "Платина 2": цікаві факти про серіал


    21 сентября 2009 | На телеэкране / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    27 вересня о 19-30 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра гостросюжетного серіалу «Платина 2» із Сергієм Маховиковим та Іллею Оболонковим.

    За словами режисера картини Мурада Алієва, «Платина 2» не менш динамічна, ніж перша частина картини. За жанром це скоріше шпигунський детектив, на відміну від першої частини, у якій більше екшена.

    Сюжет: Головні герої серіалу – Петро Гриневський (Сергій Маховиков) та Олексій Карташ (Ілля Оболонков) зустрічаються знову. Гриневський, що звільнився з тюрми у зв’язку з повною реабілітацією та не бажає залишатися в рідному місті, де його переслідують трагічні спогади, їде працювати єгерем на далекий лісовий кордон. На північному сході його ділянка межує з територією охоронюваного режимного військового полігону, де знаходиться наукова лабораторія та експериментальне конструкторське бюро. На цей загублений у тайзі секретний військовий полігон прибуває для подальшого проходження служби і капітан Олексій Карташ. Його мета – стежити за секретністю новітніх військових розробок електронного прицілу типу «свій-чужий» нового покоління. Перед Карташем та Гриневським буде стояти завдання з’ясувати, хто з числа вчених та офіцерів виявиться «своїм», а хто – «чужим». І в результаті довгого розслідування вони зроблять це.

    У серіалі дебютує відомий співак Сергій Трофимов. Спочатку йому запропонували написати саундтрек до фільму, оскільки його музика дуже добре підходить по стилю. Але пізніше виникла ідея задіяти його у фільмі у якості актора, у зв’язку з чим одна роль була переписана під нього. У стрічці Сергій грає майора Антонова, смерть якого стає зав’язкою сюжету. Сергій настільки серйозно поставився до своєї ролі, що вивчив напам’ять не лише свої репліки, але й усі репліки своїх партнерів, які і підказував їм на знімальному майданчику. Більше того, перед зйомками він спеціально зустрічався з режисером і репетирував свою роль.

    Оскільки незадовго до початку зйомок Трофимов відсвяткував свій день народження, знімальна група оригінально підійшла до привітання Сергія зі святом, а також з акторським дебютом: у подарунок він отримав хлопавку, на якій було написано номер дебютної сцени, а також назву стрічки – «Платина 2».

    Ледь не зірвалися зйомки сцени, де Трофимов мав виконати авторську пісню: виявилось, що на своїй дорогій концертній гітарі він грати не може, оскільки в той час і в тому місці, де відбувається дія фільму, такого інструменту бути не могло. З трудом, але все ж вдалося у військовому містечку відшукати гітару, яка ідеально підійшла для сцени.

    До речі, зйомки серіалу «Платина 2» ледь не закінчилися трагічно для самого режисера і ще кількох членів знімальної групи. Знімали сцену, в якій шпигун Вовк (актор Олексій Девотченков) повинен бути обов’язково за кермом, оскільки треба було відзняти крупні плани. Але сам Олексій не сидів за кермом кілька років і панічно боявся водіння. Він подолав свій страх, відмовився від зчеплення та сів на водійське сидіння. А разом із ним у машину сіли режисер Алієв та оператор-постановник Пушкін. Поїхали. За деякий час Девотченко почав нервувати.

    Алієв ділиться враженнями від того, що відбувалося: «Він нервує, а мені цього й треба – я кажу, «мотор!». Нервує він у реальному житті, а на екрані виходить – у житті його героя. У нього аж піт виступив. Мені ззаду нічого не видно, я дивлюся в монітор, сиджу і кажу йому: «Значить так, ти ніби обганяєш машину…» Він слухняно робить віраж ліворуч і опиняється на зустрічній смузі. Я кажу: «Тобі назустріч вискочив «Камаз». І раптом йому назустріч справді вискочив величезний «Камаз»! Він його бачить, а я – ні, я ж у монітор дивлюся, там лише його профіль. Далі він має обігнати уявну машину, і я кажу: «різко праворуч!» Машина розігналася вже під сто кілометрів на годину. «Камаз» сигналить, йому нема куди дітися з дороги – праворуч від нього скеля. Девотченко з жахом робить віраж праворуч, і ми летимо на узбіччя. Колеса зависають над прірвою. Я кричу – «ліворуч!». Він з перекошеним обличчям смикає руль. Ми поступово зупиняємося. Усі сидимо в машині, камера вже вимкнена, Девотченко, стукаючи зубами, каже: «Я зробив усе, як ви казали, я ж думав, що дорога, як зазвичай, перекрита».

    Справа в тому, що зазвичай ДАІ справді перекривали дорогу на час зйомок, але в даному випадку трапився збій. І хоча життя кількох людей опинилися під загрозою, кадри вийшли дивовижні. За словами Алієва, «це крупний план людини, у якої в очах справжня смерть».


    Про серіал:

    Продюсери: Тимур Вайнштейн, Олег Осипов
    Автор сценарію: Іван Бірюков
    Режисер-постановник: Мурад Алієв
    Оператор-постановник: Олександр Пушкін
    У ролях: Ілля Оболонков, Сергій Маховиков, Олександр Баширов, Геннадій Юхтін, Олексій Девотченко, Олександр Шуров, Вадим Андрєєв, Саша Проценко.

    Источник: Пресс-служба ТРК Украина
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.