Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» покаже нові документальні фільми Ілларіона Павлюка та Андрія Цаплієнка


    10 сентября 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Наступного тижня телеканал «Інтер» покаже два документальних проекти власного виробництва (студія «07 Продакшн») - «Пророчі сни» Ілларіона Павлюка та «Володимир Басов. Бігун на довгі дистанції» Андрія Цаплієнка. Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Стрічка «Пророчі сни» (автор Ілларіон Павлюк) вийде в ефір 14 вересня о 23:30. Вона відкриває цикл «Потойбічне», що розповідає про явища, які не можливо пояснити з наукової точки зору. У першому фільмі циклу творці спробують пояснити феномен сновидінь, що пророчать події майбутнього. Стрічка ґрунтується на історіях людей, яким пророчі сни передрекли нещастя чи врятували життя.

    Другий фільм - про видатного радянського актора і режисера Володимира Басова «Володимир Басов. Бігун на довгі дистанції» (автор Андрій Цаплієнко) - вийде в річницю його смерті, 17 вересня, о 23:30. Стрічка розкриє глядачеві невідомі факти про актора, зокрема, про його нелюбов до фронтового минулого, стосунки з жінками і алкоголем. Про це розкажуть його друзі та близькі люди - героями фільму стали друга дружина Володимира Басова Наталя Фатєєва, третя дружина Валентина Титова, Людмила Чурсіна, Володимир Наумов та інші.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.