Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Вокзальне життя на "Інтері"


3 сентября 2009 | На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Sputnik
У вівторок, 6 вересня, о 13:00 дивіться на "Інтері" серіал "Вокзал". Фільм знято за мотивами однойменного роману Олега Андрєєва, у ролях - Дмитро Назаров, Юрій Бєляєв, Валентин Смирнитський, Андрій Мерзлікін. Вокзал - це не лише зустрічі, розставання, постійні чекання і нескінченна дорога. Це цілий світ в мініатюрі зі своїми законами і порядками, світ, який живе своїм таємничим життям, у яке автори серіалу запрошують поринути і телеглядачів.

Дивіться серіал "Вокзал" з вівторка по п'ятницю о 13:00.

Усім відомо, що вокзал є місцем роботи обслуговуючого персоналу залізниці, міліції, медичної та пожежних частин. Однак тут також "працюють" і дрібні шахраї, кишенькові злодії та маса усілякого зброду. А для бомжів та циган, вокзал взагалі дім рідний. І ось на вокзалі міста N. чекають на поважного чиновника з перевіркою. Начальник вокзалу - Віктор Ларін (Дмитро Назаров) - з цього приводу мобілізує усі служби для підготовки до урочистої зустрічі. У цей же час до пункту міліції при вокзалі приходить новий співробітник - Роман Хоменко (Андрій Мерзлікін). Начальник відділку Тимошевський (Валентин Смирнитський) бере його на посаду слідчого. У перший же робочий день Хоменко затримує молоду дівчину Оксану Панчук (Світлана Антонова) за хуліганство. Вона чіплялась до групи артистів і вимагала, щоб їй влаштували прослухування. Оксана з першого ж погляду сподобалась Хоменку і, щоб якось їй допомогти, слідчий просить Ларіна влаштувати Оксану касиром на вокзалі.

Источник: ТелеПростір
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.