Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Кохання у великому місті» – всеукраїнська прем'єра на ICTV!


    3 сентября 2009 | На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    Серцеїди, будьте пильні! Може вийти так, що одного дня ви втратите чоловічу силу. До того ж, станеться це не через фізичні травми або хворобу. Вас покарає Святий Валентин, як покарав він трьох ловеласів – головних героїв романтичної комедії «Кохання у великому місті», прем'єра якої відбудеться 19 вересня в ефірі каналу ICTV.

    А вся ця історія почалася ось із чого... Три друга – Ігор, Артем і Олле, справжній «російський» фін, у народі Сауна – працюють у Нью-Йорку, а у вільний час відриваються по-чоловічому: ходять у сауну, в стриптиз-бари, крутять короткі й ні до чого не зобов'язуючі романи. Але одного разу все змінюється...

    На черговій вечірці в одному з клубів чоловік дивного вигляду піднімає келих і виголошує тост за відсутність сексу без кохання. Мине зовсім небагато часу, і всі троє з’ясують дуже неприємну обставину – вони більше не можуть займатися сексом.

    Як повернути чоловічу силу? Корінь женьшеню? Віагра? Тайський масаж? Консультації сексопатолога? Ніщо не допомагає. За що? Чому? І чому так рано? І чому саме ми? З цими питаннями наші герої у розпачі біжать до фахівців... Врешті вони знаходять того самого чоловіка з вечірки і з'ясовують, що він «закодував» їх від безладних зв’язків. Але не все ще втрачено, є один засіб – кохання. І секс буде, але тільки з коханою жінкою. Залишилося небагато – знайти свою єдину...

    «Кохання у великому місті» – не просто яскрава комедія, а кіно дебютів. Це перший повнометражний фільм, знятий «Студією “Квартал 95”» за підтримки каналу ICTV. Окрім вже відомих глядачеві Світлани Ходченкової, Олексія Чадова і Вілле Хаапасало, в кадрі з'являться й кіноактори-початківці. У новому амплуа свої сили вирішили випробувати зірки шоу-бізнесу Володимир Зеленський та Віра Брежнєва. А от Філіпу Кіркорову до кінокамери не звикати, хоча покровителя закоханих він зіграє вперше.

    – Картина «Кохання у великому місті» – це подарунок для жінок і вибачення чоловіків за їхні маленькі грішки, – пояснює режисер Марюс Вайсберг. – Багатьох фільм змусить задуматись і по-іншому поглянути на свої вчинки.

    Оскільки сценарій для фільму написали квартальники, на знімальному майданчику витав дух відчайдушності, який захопив і акторів. Наприклад, Ліза Арзамасова і Світлана Ходченкова (грають сестер) вирішили пожартувати з Володимира Зеленського. В одному з епізодів герой Вови мав випити келих вина, замість якого використовували вишневий сік. Дівчата-бешкетниці, користуючись метушнею довкола, підсипали в напій солі. І ось фінал сцени: всі цокаються і п'ють з келихів, режисер крупним планом дає обличчя Володимира, який замість яскравої посмішки корчить гримасу! Напій виявився не таким вже й солодким...

    А ось Філіп Кіркоров занурився в знімальний процес з головою. Взяти хоча б те, що заради мистецтва співакові довелося принести в жертву часточку власного здоров'я.

    – На прохання режисера я набрав вагу для цієї ролі, – розповідає Філіп. – Марюс сказав, що Валентин повинен бути одутлим бомжем, причому не голеним тиждень. Для мене не поголитися день – катастрофа. А відрощувати щетину 10 днів – це подвиг. До того ж довелося палити цигарки (за один знімальний день йшло по три пачки). Відтоді я остаточно кинув палити.

    Дізнатися, наскільки важливе «Кохання у великому місті», можна на каналі ICTV вже у суботу, 19 вересня, о 19:00.

    Источник: ТелеПростір
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.