Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Свобода слова» на ICTV змістилася на 23:00 і стає коротшою на годину


    31 августа 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    31 серпня на телеканалі ICTV стартує новий сезон політичного ток-шоу «Свобода слова». Проект, що раніше виходив о 22:10, нині розпочинатиметься о 23:00.

    Як пояснив генеральний продюсер ICTV Михайло Павлов, зміна слоту зумовлена спробою відійти від конкурування з розважальними проектами на інших каналах. За його словами, навіть російські громадсько-політичні формати, яких небагато, змістилися на 23:00.

    «По-перше, це пов'язано з тим, що вибудовувалася нова сітка мовлення на три серіали. По-друге, досвід наших північних сусідів і мій особисто підказує: щоб нас не тягнуло в політичний цирк і щоб боротися з конкурентами - розважальними проектами, найкращий час для серйозних розмов - 23-та година», - зазначив пан Павлов.

    За словами генерального продюсера каналу, у минулому сезоні, коли «Свобода слова» складалася з двох частин, друга - головна - починалася також о 23-ій годині.

    Окрім слоту, «Свобода слова» змінює і хронометраж: ток-шоу стає коротшим приблизно на годину. У майбутньому Михайло Павлов сподівається зробити проект іще динамічнішим - з кінцівкою о 00:30.

    «Спробуємо менше перевантажувати наших глядачів, а зробити програму більш змістовною. У першій програмі буде п'ять гостей, але я хочу вийти на те, щоб було стабільно чотири гостя. Нам важливо триматися актуальної проблематики і добиватися героїв, які більш яскраво зможуть її проаналізувати» - наголосив генпродюсер ICTV.

    У новому сезоні керівництво каналу очікує, що «Свобода слова» утримає показники попереднього та здобуватиме за аудиторією 18+ середню частку 10-13%.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.