Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Святковий ефір до Дня Незалежності розпочнеться з молитви


    23 августа 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    На День Незалежності України більшість центральних телеканалів унесли зміни до програмних сіток. «Перший національний» і ТРК «Київ» розпочнуть ефір 24 серпня з молитви, а ICTV і ТРК «Україна» покажуть документальні фільми про історію України.

    На Першому Національному о 9.00 транслюватиметься програма «Молитва за Україну» з народною артисткою України та ведучою програми «Між нами...» Христиною Стебельською. Далі в програмі - військовий парад з нагоди 18-ї річниці незалежності України, прем'єра документального фільму «Обличчя свободи» про історію Народного Руху України; о 21.30 - трансляція святкового концерту з Майдану Незалежності.

    Напередодні Дня Незалежності в ефірі Першого Національного каналу відбудеться прем'єрний показ документального фільму «Цар і раб хитрощів» про трагічну долю українського письменника Миколи Хвильового.

    ТРК «Київ» так розпланувала свій святковий ефір: о 8.20 - «Молитва за Україну» - пряма трансляція з Софії Київської за участі президента України Віктора Ющенка. О 10 годині розпочнеться пряма трансляція військового параду на Хрещатику. У вечірньому ефірі на ТРК «Київ» - Святковий концерт на Майдані Незалежності, наприкінці якого глядачі почують звернення до народу київського міського голови Леоніда Черновецького та побачать святковий феєрверк.

    На телеканалі «Інтер» в буде показано фільм виробництва кіностудії імені Довженка - «Богдан-Зіновій Хмельницький». На К1 вже з 17 серпня транслюється серія сюжетів «Невідомі герої України», присвячена боротьбі за незалежність у 20 - 90 роки минулого сторіччя.

    В ефірі ICTV заплановано показ документального фільму Костянтина Стогнія «Прапороносці». Ця картина розкаже глядачам про двох українців, які у середині 60-х підняли жовто-блакитний прапор над Києвом.

    На СТБ до свята сітку не змінюватимуть, але регулярна програма «У пошуках істини» буде присвячена українському прапору («Таємний код українського прапора»).

    ТРК «Україна» o 10.30 транслюватиме документальний фільм «Справжня історія Отамана Сірка».

    «5 канал» працюватиме у звичному інформаційно-святковому режимі - трансляції, прямі включення, репортажі тощо. Як запевнили ТК, в ефірі 5-го буде висвітлено усі важливі події, що відбуватимуться у рамках святкування річниці незалежності.

    На «Інтері» в цей день планують провести чотири спецвипуски «Новин» - о 9.00, 12.00, 14.00, 17.00 і програму «Подробиці» о 20.00, які будуть максимально висвітлювати все, що пов'язано з Днем Незалежності України. В випуски інформуватимуть про те, як відзначають свято в Києві, по всій Україні, та в інших країнах, де є українські діаспори.

    На музичному каналі М1 упродовж всього дня будуть прямі включення з концертних майданчиків Києва. Також заплановано повтор випусків програми «Як це було», присвячених Україні. На сайті каналу проводиться голосування «Хіти сучасної України», яке підіб'є свої підсумки 24 серпня в ефірі М1. До Дня Незалежності канал також поставить святковий логотип.

    Інший музичний мовник «MTV-Україна» до Дня Незалежності планує провести перший етап соціального проекту «Крута Україна».

    «Новий канал», ТЕТ, «Ера» не планують розміщувати у святковому ефірі проектів, тематично пов'язаних з Днем Незалежності.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.