Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Сармат» покажуть на ICTV


    28 июля 2009 | На телеэкране / На украинском языке | Добавил: Sputnik
    З 3 серпня на каналі ICTV стартує новий 10-серійний бойовик «Сармат», лауреат премії «Золотий орел» у номінації «Найкращий серіал» у 2005 році.

    Командир загону спеціального призначення майор Сарматов побував із завданнями практично у всіх «гарячих точках» планети. І тепер Сармат отримує особливо важливий наказ: викрасти в сусідній східній державі американського агента Метлоу, який постійно перебуває під наглядом високопрофесійних охоронців. Тим не менш, завдання вдається виконати, але перемога дістається дорогою ціною — гине весь загін Сармата. Він сам, важко поранений, разом з викраденим Метлоу потрапляє до рук бойовиків.

    Тривалий час ніхто не знає, що хворий на амнезію пацієнт пакистанського госпіталю і є той самий легендарний Сармат. Але одного разу російські спецслужби отримують докази того, що він живий і може багато чого цікавого розповісти. За Сарматом починається полювання ...

    У центрі серіалу — загін спецпризначення, який виконує важливе державне завдання в Афганістані. Тому на знімальному майданчику актори ледь не щодня тонули в крижаних гірських річках, підіймалися на скелі, билися і стріляли зі справжньої зброї. А тихе передмістя Ялти на час зйомок перетворилося на справжню зону бойових дій.

    Але не тільки кіношні герої були в небезпеці, на зйомках «Сармата» могла загинути вся група.
    — В ущелині перед зйомками все ретельно оглянули. Вже «вбитий» актор спускався зі скелі висотою у 12-поверховий будинок, і повз нього пролетіла каменюка вагою в півтора центнери, — згадує актор Сергій Апрєльський. — Усі спочатку закрили очі від жаху, а потім побігли хто куди — зверху посипався град каміння. Тільки дивом не розбили камеру, і ніхто не загинув. Лише режисер Ігор Талпа загубив мобільник, коли двічі падав по дорозі.

    Однак на цьому трагічні події не скінчилися. Ще під час зйомок в автомобільній катастрофі загинули монтажер і звукорежисер серіалу. Двома роками пізніше на машині розбився режисер «Сармата» Ігор Талпа. Менше ніж через місяць після його смерті помер актор Руслан Нурбієв. І ось нещодавно розбився Олександр Дедюшко зі своєю сім'єю...

    Дивіться бойовик «Сармат» на ICTV з 3 серпня, з понеділка по четвер, о 21:00.

    Источник: TeleSputnik.kiev.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.