Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Альона Вітанова: «Хочемо навчити глядачів змінювати своє життя на краще»


    23 июля 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Ведуча нового проекту ТРК «Київ» про нову програму, її мету і завдання. Найближчої суботи о 23:45 на телеканалі «Київ» стартує програма «Йога та медицина», яку вестиме Альона Вітанова. Завдяки щотижневій програмі глядачі зможуть більше дізнатися про можливості свого тіла, зрозуміти, як можна зцілитися. Автор і ведуча нового проекту розповіла кореспондентові «Хрещатика» про особливості програми, теми найближчих ефірів та про гостей студії.

    - Як автор і ведуча нового проекту, розкажіть про його особливості й теми найближчих програм.

    - Уже в назві проекту закладено його головні теми. Я бачу передачу такою: у ній ітиметься про йогу як духовну та фізичну практику, а також про медицину - і традиційну, і нетрадиційну. Ми б хотіли допомогти нашим глядачам не лише звільнитися від розладів здоров'я, а й позбутися поганих звичок, подолати психологічні проблеми. Над суспільством нависли алкоголізм, наркоманія, різноманітні залежності, наприклад, комп'ютерна. В програмі ми прагнемо показати, як лікуватися і як запобігти різним недугам та проблемам. У йозі є таке переконання: здоров'я тіла напряму пов'язане зі станом духу. Якщо ти виконуєш фізичні вправи (в йозі їх називають асани) - матимеш красиву поставу, правильно дихаєш - буде правильний дух. Та коли ти ще й правильно думатимеш, то повністю зміниш своє життя. Ми хочемо навчити глядачів змінювати його на краще. А люди нехай самі обирають: звертатися їм до медичних закладів і фахівців, які лікуватимуть традиційними методами, чи спробувати нові методики і зрозуміти, що ми самі в змозі поліпшити власне здоров'я, і почати працювати в цьому напрямку.

    - Як триватиме ефір "Йоги та медицини"?

    - Ми спілкуватимемося з гостями у прямому ефірі. Окрім медиків, фахівців з нетрадиційної медицини, запрошуватимемо до студії майстрів йоги, а також представників різних наук, наприклад, фізиків, щоб вони з наукової точки зору пояснили певні речі у сфері здоров'я. Гостем першої програми буде йог зі світовим ім'ям, Шрі Махайог з Індії. Він один із тих п'яти йогів, які мають титул Хранителя великої печатки, це найвище звання у йозі. В народі його називають Пілот Баба, тому що до 33 років він був льотчиком. Після цього він пішов у Гімалаї, де почав практикувати йогу.

    - До розмови в студії долучатимуться глядачі?

    - Спочатку я ставитиму запитання, гість відповідатиме, а також кожен глядач зможе зателефонувати й запитати про щось, адже розмова буде у прямому ефірі. З гостями спілкуватимемося на цікаві всім людям теми: що таке щастя і як його досягти, чому людина почувається нещасливою, як виникають хвороби, як змінити власне життя. Окрім прямого ефіру, глядачі матимуть змогу телефонувати протягом тижня і залишати запитання, які буде розглянуто в наступних програмах. Також можна пропонувати свої теми для майбутніх ефірів. Ми хочемо налагодити активне спілкування.

    - Окрім розмови з гостем у студії, що запропонуєте ще глядачам?

    - Плануємо робити інформаційні сюжети, а також наприкінці програми, якщо запрошеним буде йог, залишатимемо кілька хвилин, аби він показав кілька асанів, які люди могли б просто перед телевізором спробувати.


    - Як виникла ідея проекту? Розкажіть про себе?

    - Я уперше в житті пробую себе як телеведуча, однак теми програми мені більше ніж близькі. Моє життя пов'язане і з медициною, і з психологією, і з йогою. Багато разів була в Індії, відчула, що таке східна філософія, поспілкувалася з дуже цікавими людьми, побачила святих, які по 15 років сидять у печерах. У мене дуже багато чого змінилося після зустрічі з ними. Хочеться поділитися своїми знаннями з людьми і допомогти їм покращити своє життя.

    - На вашу думку, яку аудиторію глядачів зацікавить програма?

    - Насамперед, певно, це буде молодь, адже вона більше цікавиться новим і легше йде на зміни. Я вважаю, що наша програма для тих, хто відкритий до всього нового, а також для людей, які вже займаються йогою або хочуть спробувати. В клубах йоги більше жінок, і це зрозуміло, адже саме їм потрібно завжди мати красивий і молодий вигляд, тримати фігуру, стежити за здоров'ям, а йога допомагає в цьому. Жінкам буде цікаво дізнатися про йогу для вагітних, бебі-йогу. Йога - це філософія здорового способу життя, правильного ставлення до нього.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.