Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    УНП вимагає в каналу «Росія» спростування інформації про «Божу кару» Василя Червонія


    20 июля 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Рівненська обласна організація УНП просить Міністерство закордонних справ України зробити заяву з вимогами негайного спростування інформації, викладеної у відеосюжеті телеканалу «Росія» 12 липня. Про це повідомляє «Західна інформаційна корпорація». У вечірньому ефірі Російського державного національного телеканалу «Росія» під час інформаційної програми «Вести недели» було показано розширений сюжет під назвою «Божа кара» про життя і загибель екс-губернатора Рівненщини Василя Червонія. За свідченням рівненської обласної організації УНП, протягом майже семи хвилин відео журналіст телеканалу Валентин Богданов цілеспрямовано дезінформував телеглядачів та принижував честь, гідність та пам'ять політика та державного діяча Василя Червонія.

    «Називаючи Василя Червонія "поглиначем храмів", журналіст протягом усього відео зображував його, як антигероя для Росії та прихильників УПЦ МП, підкріплюючи усі твердження неправдивими фактами про прізвище Василя Червонія, його день народження, депутатську діяльність, прихильність до УПА та всього українського», - йдеться в заяві УНП.

    У прес-службі МЗС «Телекритику» повідомили, що поки жодних листів із заявами від рівненської облорганізації УНП до них не надходило. Рішення про вимогу спростування від телеканалу «Росія» керівництво МЗС може прийняти лише отримавши такий лист.


    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.