Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нова акція «ГігаДруг» — безкоштовний інтернет від DJUICE


    3 декабря 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Нова акція «ГігаДруг» — безкоштовний інтернет від DJUICE2 грудня З 1 грудня 2010 року на арені розваг DJUICE стартує нова акція «ГігаДруг» для абонентів тарифного плану «DJUICE Друг». Всі, хто приєднається до акції, щодня отримуватимуть 5 Мб безкоштовного доступу до Інтернет.

    Абоненти, які обслуговуються на умовах тарифного плану «DJUICE Друг», можуть підключитися до акції «ГігаДруг» у період з 1 грудня 2010 року до 28 лютого 2011 року. В рамках акції, крім щоденного обсягу хвилин, що нараховуються згідно з умовами тарифного плану «DJUICE Друг», на номер абонента щодня нараховуватиметься 5 Мб GPRS/EDGE-трафіку.

    Термін дії 5 Мб безкоштовного трафіку — одна доба.

    Абоненти тарифного плану «DJUICE Друг» можуть підключитися до акції «ГігаДруг», зателефонувавши за безкоштовним коротким номером IVR 477, 477*67 або в системі самообслуговування «Мій DJUICE». Плата за підключення до акції не стягується.

    В період дії акції абоненти інших тарифних планів DJUICE можуть безкоштовно змінити свій тарифний план на «DJUICE Друг» та автоматично підключитися до акції «ГігаДруг».

    Умови акції «ГігаДруг» мають необмежений термін дії.

    Нагадаємо, що окрім безкоштовного Інтернету в рамках акції «ГігаДруг», абоненти тарифного плану «DJUICE Друг» щодня отримують 200 хвилин для безкоштовних дзвінків на номери DJUICE та 30 хвилин лише по 0,19 грн/хв для дзвінків на номери всіх інших операторів України без плати за з’єднання! Щоденна абонентна плата складає 0,69 грн. Тарифний план «DJUICE Друг» має необмежений термін дії.



    Посилання з теми:

    Офіційний канал DJUICE Ukraine на YouTube

    DJUICE Music на Twitter

    Група DJUICE ВКонтакте

    Група DJUICE на Facebook

    DJUICE на Wikipedia


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

    Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.