Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар» завоював два Гран-прі на всеукраїнському конкурсі корпоративних видань


    16 ноября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Київстар» завоював два Гран-прі на всеукраїнському конкурсі корпоративних видань15 листопада 2010 Лідер телекомунікаційного ринку України «Київстар» завоював 4 нагороди, з яких 2 Гран-прі, за підсумками конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України 2010».

    «Річний звіт 2009», «Київстар Бізнес» Дайджест і щомісячний журнал «Твій номер» отримали 4 нагороди на престижному конкурсі «Найкраще корпоративне медіа України 2010», у тому числі два Гран-прі. Цього року «Київстар» уперше брав участь у конкурсі.

    «Річний звіт 2009» отримав Гран-Прі у номінації «Найкращий корпоративній звіт» а «Київстар Бізнес» Дайджест отримав Гран-прі «Інновація 2010 року». Телекомоператор також став переможцем у номінації «За реалізацію інноваційної ідеї проекту нового формату та вагомий внесок у розвиток сфери корпоративних медіа в Україні» з унікальним виданням «Київстар Бізнес» Дайджест.

    Менеджер проекту «Київстар Бізнес» Дайджест Олександра Орда:

    «На цю номінацію претендували проекти великих національних і зарубіжних видавництв, саме тому ця перемога є особливо цінною для нас, адже вона — показник успіху всієї команди, яка працювала над проектом».

    «Київстар Бізнес» Дайджест — це унікальний проект, який об’єднує теоретичні бізнес-знання і практичний досвід бізнес-еліти України. Щоквартально він представляє п’ять найкращих творів відомих авторів, чия репутація має велику вагу в світі. Також на сторінках видання читачі-бізнесмени регулярно діляться своїми думками і виступають рецензентами літератури, представленої на сайті. Найближчим часом команда «Київстар Бізнес» Дайджест готує для своїх читачів нові рубрики, які допоможуть зробити проект більш цікавим і практичним.

    Ексклюзивний щомісячний журнал «Твій номер» для бізнес-клієнтів «Київстар», конкуруючи зі 108 виданнями, зайняв почесне друге місце серед корпоративних друкованих ЗМІ Україні. Журнал «Твій номер», видання для представників малого та середнього бізнесу, є прекрасним доповненням до широкого спектру послуг «Київстар», а також цікавим співрозмовником і вірним порадником для ділової людини. Про це свідчить зростаючий інтерес бізнес-клієнтів телекомоператора до видання та високі оцінки журі.

    Менеджер проекту корпоративного журналу «Твій номер» Олексій Попов:

    «Нам дуже приємно отримати такі високі нагороди. Удвічі приємно, що для оцінювання робіт організатори запросили не тільки експертів видавничої справи, а й людей, сфера діяльності яких є далекою від корпоративних медіа. Це дало змогу всебічно оцінити всіх номінантів».

    Результати конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України» стали яскравим доказом того, що команда «Київстар» тримає марку якості у всьому, що робить.

    Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

    Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.