Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Спробуйте та підключайтеся! Нова акція від «ОГО!» для мешканців Києва


    16 ноября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Спробуйте та підключайтеся! Нова акція від «ОГО!» для мешканців Києва[i][/i] З 10 листопада 2010 Укртелеком пропонує нові привабливи умови підключення до швидкісного Інтернету «ОГО!»

    Підключайтесь та отримуйте*:

    • 14 днів безоплатного користування Інтернетом «ОГО!»

    • Вигідні тарифні плани із швидкістю до 5, 10 і 20 Мбіт/сек

    • Модем з підтримкою Wi-Fi всього за 1 гривню при підключенні!**

    Спеціальні тарифні плани на послугу ОГО! для учасників акції у Києві

    Спробуйте та підключайтеся! Нова акція від «ОГО!» для мешканців Києва



    * Тарифи вказано з урахуванням ПДВ.

    Докладніше про спеціальні тарифні плани


    Спробуйте та підключайтеся! Нова акція від «ОГО!» для мешканців Києва


    Примітки:

    • Для активації послуг «ОГО!Телефонія», «ОГО!Wi-Fi», «Укрпост», «ОГО!Антивірус» достатньо завітати на сайт: my.ukrtelecom.ua та замовити необхідну послугу у відповідному розділі;

    • Мережа «ОГО!» дозволяє обмінюватись між собою даними (Р2Р) та завантажувати будь-яку інформацію, розміщену в Дата-центрі Укртелекому, на максимальній швидкості - до 24 Мбіт/с до споживача та до 3 Мбіт/с від споживача незалежно від обраного тарифного плану. Реальна швидкість залежить від технічних можливостей абонентської лінії та модему. Детальніше про рекомендовані модеми Ви можете дізнатись на сайті: my.ukrtelecom.ua у розділі «ОГО!»;

    • «ОГО!Телефонія» — пропозиція для тих, хто багато подорожує та прагне постійно залишатись на зв'язку з близькими та партнерами. «ОГО!Телефонія» - єдиний телефонний номер з кодом 0-892 для дзвінків за привабливими тарифами та безкоштовними вхідними дзвінками на Ваш номер, де б Ви не знаходилися. Ваші друзі, близькі, партнери (абоненти фіксованого зв'язку Укртелекому) зможуть телефонувати на Ваш номер усього по 5,4 копійки за хвилину незалежно від Вашого місцезнаходження. Здійснювати дзвінки Ви зможете з мобільного телефону, комп'ютера з установленою програмою за технологією VоІР (ІР-телефонія). Достатньо лише мати підключення до Інтернету. Спеціальні умови для абонентів послуги «ОГО!» - абонентна плата за один номер не нараховується;

    • «ОГО!Wi-Fi» — можливість вільно користуватися доступом до Інтернету у більше ніж 2000 Wi-Fi зон від Укртелекому по всій України. Кожному абоненту «ОГО!» надається 10 Гбайт трафіку щомісяця для доступу в зонах Wi-Fi від Укртелекому. «ОГО! Wi-Fi» - вільно подорожуйте, відвідуйте ресторани та кафе, спілкуйтеся з друзями та завжди беріть свій Інтернет з собою!

    • Абоненти, що прийняли участь в акції можуть змінити тарифний план:

    - на стандартний тарифний план в системі самообслуговування my.ukrtelecom.ua;

    - на тарифний план в рамках акції звернувшись до точок продажу послуг;

    - будь-яка зміна тарифного плану є безкоштовною;

    «Для того, щоб абоненти, які вагаються з вибором Інтернет-послуг, змогли спробувати, порівняти і вибрати для себе найкраще, Укртелеком пропонує безоплатне користування швидкісним Інтернетом «ОГО!» протягом 14 днів та нові вигідні тарифні плани. Для максимального спрощення процедури підключення учасники акції отримують можливість придбати модем з підтримкою Wi-Fi всього за 1 грн.» - пояснює директор департаменту маркетингу ВАТ «Укртелеком» Світлана Каткова.

    Існуючі абоненти послуги «ОГО!» також мають можливість перейти на спеціальні тарифні плани.

    Про умови Акції докладніше на сайті та за телефоном Контакт-центр 0 800 506 800 (безкоштовно з фіксованої мережі Укртелекому).

    Умови маркетингової акції з підключення та користування послугою «ОГО!»
    для абонентів (фізичних, юридичних осіб) телефонної мережі ВАТ «Укртелеком»
    м. Київ та м. Черкаси


    1. Термін проведення акції – з 10 листопада 2010 року до 31 січня 2011 року (включно).

    2. Зміст акції:

    2.1. Абонентам, які вперше підключаються до послуги «ОГО!» надається можливість користування послугою ОГО! за тимчасовими (акційними) тарифними планами безоплатно в тестовому режимі протягом перших 14 календарних днів.

    2.2. Існуючим абонентам послуги «ОГО!» надається можливість користування послугою ОГО! за тимчасовими (акційними) тарифними планами.

    2.3. Додатково учасникам маркетингової акції надається можливість придбати ADSL-модем за акційною ціною 1 грн. відповідно до умов акції «Модем для ОГО! за 1 грн.».

    2.4. Термін користування тимчасовими (акційними) тарифними планами – 12 місяців з дати укладання додаткової угоди до договору про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет.

    2.5. Після закінчення терміну користування тимчасовими тарифними планами абонент повинен змінити самостійно обраний за цією акцією тимчасовий тарифний план на будь-який діючий тарифний план на послугу «ОГО!». Якщо абонент самостійно не змінив тарифних план на інший, ВАТ «Укртелеком» автоматично переводить абонента на інший діючий тарифний план за принципом рівності ціни.

    2.6. Тимчасові (акційні) тарифні плани доступні для замовлення тільки у відділеннях ВАТ «Укртелеком» Київської міської та Черкаської філій під час проведення маркетингової акції з урахуванням технічної можливості абонентської лінії.

    3. Учасники та умови акції

    3.1. Учасниками акції можуть бути абоненти місцевої телефонної мережі ВАТ «Укртелеком» у м. Київ та м. Черкаси, які в період проведення акції подадуть заявку на участь в акції.

    3.2. Учасники акції – нові абоненти послуги «ОГО!»

    3.2.1. Абоненти, що вперше підключаються до послуги «ОГО!» із замовленням тимчасового (акційного) тарифного плану і одночасно беруть участь в акції «Модем для ОГО! за 1 грн.», укладають у паперовому вигляді договір про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет та додаткову угоду до нього.

    У разі розірвання за ініціативою абонента додаткової угоди до спливу 14 днів з дати її підписання, та повернення придбаного за акційною ціною ADSL-модема штраф за розірвання додаткової угоди не стягується.

    У разі розірвання за ініціативою абонента додаткової угоди до спливу 14 днів з дня її підписання, та неповернення придбаного за акційною ціною ADSL-модему зазначений модем залишається у власності абонента, при цьому абонент протягом 7 календарних днів зобов’язаний сплатити на користь ВАТ «Укртелеком» суму, що дорівнює роздрібній ціні ADSL-модема на дату продажу (укладення додаткової угоди).

    У разі дострокового розірвання за ініціативою абонента такої додаткової угоди після спливу 14 днів з дня її підписання придбаний за акційною ціною ADSL-модем залишається у власності абонента, при цьому абонент протягом 7 календарних днів зобов’язаний сплатити на користь ВАТ «Укртелеком» штраф за дострокове розірвання додаткової угоди.

    3.2.2. Абоненти, що вперше підключаються до послуги «ОГО!» із замовленням акційного тарифного плану і не беруть участі в акції «Модем для ОГО! за 1 грн.», укладають у паперовому вигляді договір про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет та додаткову угоду до нього. Строк дії такої додаткової угоди становить 12 місяців.

    У разі розірвання за ініціативою абонента додаткової угоди до спливу 14 днів з дати її підписання, штраф за розірвання додаткової угоди не стягується.

    У разі дострокового розірвання за ініціативою абонента додаткової угоди після спливу 14 календарних днів з дня підписання такої додаткової угоди абонент протягом 7 календарних днів зобов’язаний сплатити штраф, передбачений додатковою угодою.

    3.3. Учасники акції – існуючі абоненти послуги «ОГО!»

    3.3.1. Існуючі абоненти послуги «ОГО!», які замовляють тимчасовий тарифний план і не беруть участі в акції «Модем для ОГО! за 1 грн.», укладають у паперовому вигляді додаткову угоду до договору про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет. Строк дії такої додаткової угоди становить 12 місяців.

    У разі дострокового розірвання за ініціативою абонента такої додаткової угоди абонент зобов’язаний сплатити штраф, передбачений додатковою угодою.

    3.3.2. Існуючі абоненти послуги «ОГО!», які замовляють тимчасовий тарифний план і одночасно бажають придбати ADSL-модем на умовах акції «Модем для ОГО! за 1 грн.», укладають у паперовому вигляді додаткову угоду до договору про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет.

    3.3.3. Участь в акції можуть взяти абоненти місцевої телефонної мережі ВАТ «Укртелеком» у м. Київ та м. Черкаси, які одночасно беруть участь у маркетинговій акції «Модем для ОГО! за 1 грн.».

    Існуючі абоненти послуги «ОГО!», які замовляють акційний тарифний план і раніше вже придбали ADSL-модем на умовах акції «Модем для ОГО! за 1 грн.», не укладають додаткової угоди до договору про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет.

    3.3.4. Абоненти послуги «ОГО!», які на дату звернення до Укртелекому вже користуються іншою акційною пропозицією із зобов’язанням користуватися послугою протягом певного періоду і термін цих зобов’язань ще не закінчився, не можуть брати участі в акції.

    * Акція діє до 31.01.2011 р. виключно для міста Києва.
    ** Акція «Модем для ОГО! за 1 грн.» діє до 31.12.2010р.


    Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернет та мобільний оператор стандарту 3G UMTS.

    Сьогодні компанія надає свої послуги понад 10 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, сотням тисяч користувачам послуги комутованого та некомутованого доступу до мережі Інтернет.

    Також компанія пропонує своїм клієнтам найновіші сучасні послуги: передавання даних та побудова віртуальних приватних мереж, відео-конференції, послуги мобільного зв’язку.

    Усе про послуги мобільного зв’язку Укртелекому
    за номером 0 800 50 11 88;

    Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті http://www.ukrtelecom.ua/
    та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.


    Источник: ВАТ «Укртелеком»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.