Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Інтернет від DJUICE: молодіжний і мобільний


    3 ноября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Інтернет від DJUICE: молодіжний і мобільний2 листопада «Молодіжний мобільний Інтернет» від DJUICE — це новий стильний модем і новий тарифний план «DJUICE Інтернет». DJUICE пропонує швидкий і вигідний доступ до глобальної мережі, а також безкоштовно 10 000 Мб трафіку, 5 комп’ютерних ігор, безкоштовний доступ до порталу DJUICE, а також упродовж місяця безкоштовний доступ до сайтів соціальної мережі Вконтакте.

    DJUICE розпочав реалізацію набору «Молодіжний мобільний Інтернет», до складу якого входять USB-модем, SIM-карта з новим тарифним планом «DJUICE Інтернет», картка пам’яті об’ємом 1 Гб, а також 5 демо-версій комп’ютерних ігор та сертифікат активації повної версії однієї комп’ютерної гри.

    У програмному забезпеченні модему вже налаштовано всі потрібні точки доступу, а перевірити і поповнити мобільний рахунок можна безпосередньо з модему, не переставляючи SIM-карту в телефон.

    Вартість набору «Молодіжний мобільний Інтернет» — 199 грн.

    Разом з набором DJUICE запровадив новий тарифний план «DJUICE Інтернет», за умовами якого абоненти протягом перших двох місяців отримують по 5 000 Мб безкоштовного трафіку та упродовж одного місяця безкоштовний доступ до сайтів соціальної мережі Вконтакті. Плата за доступ і отримання/передачу даних з порталів djuice.ua не стягується. Абоненти, які обслуговуються на тарифному плані «DJUICE Інтернет», також можуть замовити собі пакети даних.

    Інтернет від DJUICE: молодіжний і мобільний


    * У пакеті «Інтернет 1000» тарифікація понад пакету відбувається наступним чином: 0,01 грн. — Знімається на початку передачі / прийому даних і на початку кожного наступного Мб даних; 0,29 грн. — За 1 Мб переданих / прийнятих даних;

    ** У пакеті «Вільний Інтернет» тарифікація понад пакету відбувається наступним чином: 0,01 грн. — Знімається на початку передачі / прийому даних і на початку кожного наступного Мб даних; 0,04 грн. — За 1 Мб переданих / прийнятих даних;

    ***Використовувати трафік можливо з 00:00:00 до 8:00:00 ранку тільки в мережі «Київстар».

    Вартість зміни тарифного плану «DJUICE Інтернет» на будь-який інший — 10 грн. Усі тарифи наведено в гривнях з урахуванням ПДВ, додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% із вартості послуг, без урахування ПДВ.

    Тарифний план «DJUICE Інтернет» має необмежений термін дії.

    Також для активних користувачів інтернету, SMS та MMS сервісів — актуальні пакети «Смартфон».


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

    Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.