Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ВАТ «Укртелеком» незаконно обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів фіксованого зв’язку ТОВ «Голден Телеком».


    31 октября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    ВАТ «Укртелеком» незаконно обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів фіксованого зв’язку ТОВ «Голден Телеком».Київ, 27 жовтня 2010 р. Оператор зв’язку ТОВ «Голден Телеком» повідомляє про те, що з 21 жовтня 2010 року державний оператор зв’язку ВАТ «Укртелеком» в односторонньому порядку в порушення ліцензійних умов і правил роботи на телекомунікаційному ринку України обмежив доступ на номери своєї мережі для абонентів фіксованого зв’язку ТОВ «Голден Телеком», чим позбав значну частину абонентів можливості отримувати телекомунікаційні послуги. У такий спосіб ВАТ «Укртелеком», користуючись своїм монопольним становищем на ринку, намагається здійснювати тиск на ТОВ «Голден Телеком» задля отримання преференційних договірних умов по взаємозєднанню мереж. Зазначена практика є абсолютно неприйнятною та беззаперечно свідчить про зловживанням монопольним становищем ВАТ «Укртелеком».

    ВАТ «Укртелеком» пояснює свої дії наявністю питань переддоговірного спору між операторами щодо умов договору між ВАТ «Укртелеком» та ТОВ «Голден Телеком» про взаємоз’єднання мереж компаній на 2010 рік.

    Звертаємо увагу, що на сьогоднішній день вирішення всіх дискусійних питань, щодо укладання договору про взаємоз’єднання мереж, проводиться у повній відповідності до процедури досудового вирішення спору, що передбачена Правилами взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж загального користування, затверджених Рішенням НКРЗ від 08.12.2005 № 155. ТОВ «Голден Телеком» веде діалог виключно у правовому полі та суворо дотримується прийнятих в галузі процедур, віддаючи перевагу інтересам і правам абонентів. Компанія не розриває та не обмежує взаємоз’єднання з телекомунікаційною мережею ВАТ «Укртелеком». Позбавлення абонентів прав на отримання послуг зв’язку є абсолютно неприпустимим засобом досягнення підприємницьких цілей ВАТ «Укртелеком».

    Генеральний директор компаній ЗАТ «УРС» та ТОВ «Голден Телеком» Андрій Міліневський, коментуючи такі дії «Укртелекому», сказав:

    «Ми вважаємо неприпустимим створення загроз для бізнесу та позбавлення абонентів прав на отримання послуг зв’язку як аргументу у переговорах між компаніями, вимагаємо дотримання законодавства України нашими партнерами, і сподіваємось на найшвидше повноцінне відновлення взаємоз’єднання мереж задля забезпечення прав та інтересів абонентів».

    Такі дії ВАТ «Укртелеком» є прямим порушенням Закону України «Про телекомунікації», Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій та Правил взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж загального користування.

    25 жовтня ТОВ «Голден Телеком» звернулося до Національної комісії з питань регулювання зв‘язку України з проханням невідкладно винести дане питання на обговорення засідання НКРЗ 28 жовтня 2010 року та прийняти рішення, яким: 1) зобов`язати ВАТ «Укртелеком» негайно відновити пряме взаємоз’єднання телекомунікаційних мереж у повному обсязі; 2) невідкладно провести позапланову перевірку ВАТ "Укртелеком" на предмет порушення вимог законодавства у сфері телекомунікацій.

    «Сподіваємось, що негайне втручання державного арбітра в особі НКРЗ у цю ситуацію, допоможе нам продовжувати переговори з Укртелеком у якості рівноправного партнера, без будь-якої шкоди для абонентів обох компаній », - додав Міліневський.


    Інформація про компанію

    ТОВ «Голден Телеком»
    і ЗАТ «Українські радіосистеми» - входять до міжнародної групи VimpelCom Ltd. Компанії надають послуги мобільного і фіксованого зв'язку, передачі даних, доступу в Інтернет з використанням різних технологій, у тому числі оптично-волоконного доступу.



    «Голден Телеком» – ведущая телекоммуникационная компания на рынке Украины. Мы предлагаем интегрированные услуги корпоративным клиентам и операторам связи:

    • телефонная связь;
    • интернет и передача данных;
    • мобильная связь.


    Источник: «Голден Телеком»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.