Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар» пропонує безкоштовно активувати «СІМ-пару»


    26 октября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    «Київстар» пропонує безкоштовно активувати «СІМ-пару»25 жовтня До 30 квітня 2011 включно клієнти контрактної форми обслуговування «Київстар» мають можливість безкоштовно підключити послугу «СІМ-пара».

    До 30 квітня 2011 включно клієнти контрактної форми обслуговування «Київстар» мають можливість безкоштовно підключити послугу «СІМ-пара», ставши учасниками акції «Активуйте безкоштовно «СІМ-пару». Для цього необхідно оформити підключення послуги, звернувшись до центру обслуговування абонентів чи відділу по роботі з корпоративними клієнтами.

    «СІМ-пара» — це унікальна послуга, що надає можливість одночасно користуватися двома SIM-картами з одним абонентським номером та однаковим набором послуг мобільного зв’язку.

    Послуга «СІМ-пара» відкриває клієнтам такі можливості:

    · переглядати інтернет-сайти в мережі, поставивши додаткову SIM-карту в GSM/GPRS-модем, кишеньковий комп’ютер (КПК) або смартфон;

    · відсилати SMS або MMS, перевіряти електронну пошту, обмінюватися даними за допомогою додаткових комунікаційних програм (наприклад, ICQ або Skype), встановивши SIM-карту в нетбук;

    · використовувати додаткову SIM-карту в автомобільних пристроях: медіацентрах з можливістю виходу в мережу інтернет, GSM-сигналізаціях;

    · більш ефективно та зручно використовувати додатковий об’єм даних, що дає тарифний план або підключення до пакетів даних, пакетів «Смартфон» або послуги «Мобільний інтернет XL».

    Плата за послуги при використанні «СІМ-пари» стягується з одного особового рахунку клієнта, завдяки цьому немає потреби пам’ятати та поповнювати інші рахунки. При підключенні «СІМ-пари» стандартні налаштування для послуг на базі передачі даних не змінюються, отже, додаткові налаштування не потрібні.

    Абоненти, які відключили послугу «СІМ-пара» протягом акції, а потім її підключили знов, не сплачують за повторне підключення.

    Докладніше про підключення послуги можна дізнатися за телефонами: (044) 466-0-466 (для дзвінків з номерів мереж фіксованого зв’язку або інших операторів мобільного зв’язку — згідно з чинними тарифами) або 466 (для дзвінків з номерів мережі «Київстар» — безкоштовно).

    «Київстар» потурбувався, щоб якомога більше клієнтів могли скористатися можливостями послуги «СІМ-пара».

    Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

    Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.