Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар»: нова послуга «ВКонтакті» для користувачів мобільного інтернету


    21 октября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Київстар»: нова послуга «ВКонтакті» для користувачів мобільного інтернету19 жовтня «Київстар» запроваджує нову послугу «ВKонтакті», що надає можливість користуватися інтернет-сайтом соціальної мережі Vkontakte.ru за спеціальними тарифами до 31 січня 2011 включно.

    Спеціально для клієнтів передплаченого зв’язку «Київстар» і DJUICE — активних користувачів мобільного інтернету та соціальної мережі телекомоператор вводить [url=/personal/prepaid/services/vkontakte/">нову послугу «ВKонтакті».

    Підключення — безкоштовне. Щомісячна абонентна плата становить 20,00 грн. з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% вартості послуг без урахування ПДВ.

    Вартість 1 Мб отриманих/переданих даних при користуванні мережею становить 0,02 грн. з урахуванням всіх податків.

    Послуга не розповсюджується на клієнтів, які обслуговуються на умовах тарифного плану [url=http://www.kyivstar.net/ru/personal/contract/services/3g/">«Інтернет 3G»
    .

    Користувачі мобільного інтернету можуть підключити за коротким номером 477, у системі самообслуговування [url=https://my.kyivstar.ua/tbmb/login/show.do">"Мій Київстар"/ або за допомогою комбінації *134*1#.

    Підключення [url=/personal/prepaid/services/vkontakte/">послуги «ВKонтакті»
    здійснюється упродовж доби після оформлення замовлення, про що клієнт буде поінформований SMS-повідомленням. Абонентна плата за поточний місяць стягується в повному обсязі. У наступних календарних місяцях абонентна плата стягується в той самий календарний день, коли вона була стягнена вперше.

    При недостатній кількості коштів на рахунку у день чергового стягнення абонентної плати доступ до соціальної мережі в подальшому сплачується згідно умов тарифного плану клієнта.

    Перевірити статус послуги можна за номером 477, у системі самообслуговування [url=https://my.kyivstar.ua/tbmb/login/show.do">"Мій Київстар"
    / або за допомогою комбінації *134#.

    Тарифи [url=/personal/prepaid/services/vkontakte/">послуги «ВKонтакті»
    діють тільки на території України. При реєстрації абонента в мережі роумінгових партнерів доступ до соціальної мережі сплачується згідно чинних роумінгових тарифів на інтернет-послуги. Послуга надається за умови використання клієнтом точок доступу [url=http://www.ab.kyivstar.net/">www.ab.kyivstar.net або .

    Доступ до інтернет-сервісів соціальної мережі [url=http://vkontakte.ru/">Vkontakte.ru
    (додатки, карти та ін.), які фізично знаходяться не на серверах цієї мережі, оплачується відповідно до умов тарифного плану клієнта. При спробі користувача інтернету завітати на ці ресурси на екрані його телефону або комп’ютера з’явиться відповідне попередження.

    потурбувався, щоб його клієнти — користувачі соціальної мережі [url=http://vkontakte.ru/">Vkontakte.ru могли спілкуватися зі своїми друзями за вигідними тарифами.

    Дізнавайтеся новини першими на офіційній [url=http://twitter.com/twiykyivstar">твіт-сторінці «Київстар» [/url].


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

    Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.