Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Одна гривня – ваш квиток у світ переваг швидкісного та по-справжньому безлімітного Інтернету «ОГО!»


    20 октября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Одна гривня – ваш квиток у світ переваг швидкісного та по-справжньому безлімітного Інтернету «ОГО!»Для вашої зручності компанія Укртелеком пропонує нові умови легкого та зручного підключення до «ОГО!». З 20 жовтня наша компанія розпочинає акцію «Модем для «ОГО!» за 1 гривню!», щоб нові та існуючі абоненти «ОГО!» змогли оцінити якість наших послуг, користуючись сучасним обладнанням на фантастично привабливих умовах.

    Приходьте до центрів продажу послуг Укртелекому та оформляйте договір на підключення до «ОГО!». Обравши один з безлімітних тарифних планів, додатково отримайте можливість користуватися всіма перевагами мережі «ОГО!», «ОГО!Телефонії», вільним доступом в зонах Wi-Fi від Укртелекому.

    Акційна пропозиція дійсна як для нових клієнтів, які при підключенні отримають ідеально адаптований до Інтернет-послуг Укртелекому модем, так і для існуючих абонентів, які можуть змінити застаріле обладнання без зайвих фінансових витрат.

    В рамках акції наші абоненти можуть обрати один з двох типів сучасних ADSL-модемів: з підтримкою WI-FI або звичайний.


    Умови акції «Модем для ОГО! за 1 грн.»

    1. Термін проведення акції – з 20 жовтня до 31 грудня 2010 року включно.

    2. Учасники акції

    2.1. Учасниками акції можуть бути фізичні та юридичні особи, які є абонентами телефонної мережі Укртелекому і які в період дії акції подадуть заявку на підключення до послуги «ОГО!» та укладуть додаткову угоду до договору про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет у паперовому вигляді із зобов’язанням користуватися послугою «ОГО!» протягом 12 або 18 місяців (в залежності від типу ADSL-модему).

    2.2. Існуючі абоненти послуги «ОГО!» в період проведення акції вправі придбати ADSL-модем на акційних умовах у разі укладання у паперовому вигляді додаткової угоди до договору із зобов’язанням користуватися послугою «ОГО!» протягом 12 або 18 місяців (в залежності від типу ADSL-модему).

    Абоненти послуги «ОГО!», які на дату звернення до Укртелекому вже користуються іншою акційною пропозицією із зобов’язанням користуватися послугою протягом певного періоду і термін цих зобов’язань ще не закінчився, не можуть брати участі в акції.

    3. Умови акції

    3.1. Придбати ADSL-модем за спеціальною ціною можна за умови подання заявки на підключення до послуги «ОГО!» в період проведення акції та укладання додаткової угоди до договору про надання послуги ADSL-підключення до мережі Інтернет у паперовому вигляді із зобов’язанням користуватися послугою «ОГО!» протягом 12 або 18 місяців (в залежності від типу ADSL-модему).

    3.2. Придбати ADSL-модем за спеціальною ціною та укласти додаткову угоду до договору про надання послуги доступу до мережі Інтернет за технологією ADSL абоненти, які беруть участь в акції, можуть у відділеннях Укртелекому.

    3.3. За спеціальною ціною може бути реалізовано не більше одного ADSL-модему на один особовий рахунок абонента.

    3.4. У разі дострокового розірвання додаткової угоди до договору про надання послуг доступу до мережі Інтернет за технологією ADSL придбаний абонентом за спеціальною ціною ADSL-модем залишається у його власності. Разом з тим згідно з умовами додаткової угоди абонент зобов’язаний сплатити на користь Укртелекому штраф у розмірі 250,00 грн. або 430,00 грн. (в залежності від типу ADSL-модему).


    Відкрите акціонерне товариство «Укртелеком» — найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернет та мобільний оператор стандарту 3G UMTS.

    Сьогодні компанія надає свої послуги понад 10 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, сотням тисяч користувачам послуги комутованого та некомутованого доступу до мережі Інтернет.

    Також компанія пропонує своїм клієнтам найновіші сучасні послуги: передавання даних та побудова віртуальних приватних мереж, відео-конференції, послуги мобільного зв’язку.

    Усе про послуги мобільного зв’язку Укртелекому
    за номером 0 800 50 11 88;

    Вичерпна інформація про компанію та її послуги на сайті http://www.ukrtelecom.ua/
    та за номером Контакт-центру 0 800 506 800.


    Источник: ВАТ «Укртелеком»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.