Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Київстар»: на тарифі «Свобода» інтернет став удвічі дешевше


    7 июля 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    «Київстар»: на тарифі «Свобода» інтернет став удвічі дешевше1 липня Для клієнтів «Київстар», які підключені до тарифу «Свобода», вдвічі знижена вартість пакету даних «Інтернет 100».

    Відтепер нові та існуючі клієнти передплаченого зв’язку «Київстар», які підключені до тарифного плану «Свобода», можуть скористатися мобільним інтернетом за більш привабливою ціною. Абонентна плата за користування пакетом даних «Інтернет 100» для таких клієнтів знижена з 50 грн. до 25 грн. У межах зазначеного пакету надається 100 Мб трафіку протягом місяця з дня активації. Для замовлення пакету даних необхідно ввести комбінацію *121*100#.

    У тарифному плані «Свобода» відсутня плата за з’єднання, а щоденна абонплата становить лише 6 грн. Щодня абонент отримує 100 нетарифікованих хвилин для здійснення вихідних дзвінків у мережі «Київстар» та 30 нетарифікованих хвилин для вихідних дзвінків на номери фіксованого та мобільного зв’язку інших українських операторів. Списання кожної окремої нетарифікованої хвилини здійснюється в першу секунду кожної хвилини розмови.

    Замовити або змінити існуюче підключення на тарифний план «Свобода» можна безкоштовно за коротким номером 477 або 477*61* та у системі самообслуговування «Мій Київстар». Тарифний план має необмежений термін дії. Клієнтам, що підключили цю пропозицію, надається можливість користуватися програмою лояльності «Київстар Клуб».

    Усі тарифи наведені в гривнях, з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуг без урахування ПДВ.

    Поєднання тарифу «Свобода» з пакетом даних «Інтернет 100» надає клієнтам «Київстар» можливість користуватися якісним зв’язком та Інтернетом за доступними цінами.

    Дізнавайтесь новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар».


    Довідка про компанію «Київстар»:
    Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

    Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


    Источник: Пресс-служба «Київстар»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.