Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Співпраця з УААСП: віжі хіти одразу на музичному порталі DJUICE


4 июня 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Співпраця з УААСП: віжі хіти одразу на музичному порталі DJUICE3 червня Відтепер найгарячіші музичні хіти з’являтимуться на музичному порталі music.djuice.ua в найкоротший термін після їхньої світової прем’єри завдяки підписаному контракту з Українським агентством авторських і суміжних прав.

Співпраця з Українським агентством авторських і суміжних прав забезпечить компанії «Київстар» можливість суттєво розширити каталог музики, доступний абонентам у вигляді контенту — повних треків, реалтонів та ді-джинглів. Особливо це стосується закордонної музики, а це сотні тисяч відомих українському користувачеві пісень. Крім того, таке співробітництво помітно пришвидшить розміщення нових творів на музичному порталі music.djuice.ua та в сервісі Ді-джингл. Тепер вони з’являтимуться тут ще до того, як новий реліз можна буде почути в медіа, по радіо, на музичних телеканалах.

Українське агентство авторських і суміжних прав — найбільша в Україні організація з управління авторським правом, член Міжнародної конфедерації авторських і композиторських товариств (CISAC), яка об’єднує 222 авторсько-правових товариства зі 118 країн світу. В Україні УААСП представляє інтереси понад 6 тис. українських авторів та понад 2,5 млн. іноземних авторів.

Музичний портал DJUICE — це завжди найкраща музика лише від 1 грн. за трек. Будь-яку композицію можна послухати і закачати у свій мобільний телефон. Користувач сплачує при цьому лише вартість пісні, адже плата при завантаженні її на телефон відсутня.

Посилання з теми:

Музичний портал DJUICE

Офіційний канал DJUICE Ukraine на YouTube

Група DJUICE ВКонтакте

DJUICE на Wikipedia

DJUICE Music на Twitter


Довідка про компанію «Київстар»:
Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


Источник: Пресс-служба «Київстар»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.